کد خبر:۳۲۹۶۴۸
«خبرگزاری دانشجو» گزارش داد:

افزایش قیمت 5 گروه کالایی/ گوشت مرغ ارزان شد

در هفته منتهی به 6 تیر ماه، قیمت شش گروه لبنیات، برنج، حبوب، قند و شکر، چای و روغن نباتی بدون تغییر، تخم مرغ 5.9 درصد افزایش و گوشت مرغ 0.5 درصد کاهش داشت.

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی 11 گروه کالایی در هفته منتهی به 6 تیر ماه را منتشر کرد که بر اساس آن قیمت لبنیات، برنج، حبوب، قند و شکر، چای و روغن نباتی بدون تغییر بود. همچنین قیمت تخم مرغ 5.9 درصد و گوشت قرمز 0.5 درصد افزایش، اما میوه‌های تازه 1.7 درصد، سبزی‌های تازه 0.4 درصد و گوشت مرغ 0.5 درصد کاهش یافت.

 

 

*لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای تمام اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل 5.9 افزایش داشت و شانه‌ای 80000 الی 95000 ریال فروش می‌رفت.

 

*برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه یک و درجه دو ثابت بود. در گروه حبوب، قیمت همه اقلام این گروه بدون تغییر بود.

 

*میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری سیب قرمز و سیب زرد تخم لبنان و انجیر عرضه نمی‌شد و شلیل و شبرنگ و کدوی سبز عرضه کمی داشت ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن‌ها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شد.

 

میوه فروشی‌های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه بهای سیب قرمز و سیب زرد تخم لبنان به ترتیب معادل 23.4 درصد و 21.2 درصد و زردآلو 0.7 درصد افزایش، ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 2.2 درصد تا 17.6 درصد کاهش یافت.

 

در گروه سبزی‌های تازه بهای خیار معادل 2.2 درصد، گوجه‌فرنگی 5.3 درصد و سیب‌زمینی و 1.1 درصد کاهش، ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.1 درصد تا 18.5 درصد افزایش داشت.

 

* گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل 0.6 درصد و گوشت تازه گاو و گوساله 0.3 درصد افزایش، ولی قیمت گوشت مرغ 0.5 درصد کاهش یافت.

 

*قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته بهای قند، شکر، چای خارجی و انواع روغن‌نباتی ثابت بود.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار