برداشت محصولات پاییزه در خوزستان از مرز ۴ میلیون تن گذشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۹۴۶۶

برداشت محصولات پاییزه در خوزستان از مرز ۴ میلیون تن گذشت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از ثبت تولید بیش از چهار میلیون و ۳۳۰ هزار تن از محصولات راهبردی در کشت پاییزه سال زراعی ۱۴۰۳–۱۴۰۴ خبر داد و گفت: این استان بار دیگر جایگاه نخست تولیدات کشاورزی کشور را به خود اختصاص داد.

برداشت محصولات پاییزه در خوزستان از مرز ۴ میلیون تن گذشت

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، جواد سلطانی کاظمی در گفت و گوی رسانه‌ای اظهار کرد: در این دوره که از پاییز ۱۴۰۳ آغاز و با برداشت محصولات در بهار ۱۴۰۴ به پایان رسید، کشاورزان استان عملکردی قابل‌توجه در تولیدات زراعی از خود نشان دادند.

وی بیان کرد: در این فصل زراعی، بیش از یک میلیون و ۴۳۳ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری شد که نقش بسزایی در تقویت ذخایر استراتژیک کشور دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان افزود: برداشت یک میلیون و ۳۲۰ هزار تن چغندرقند پاییزه، تولید حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن سبزی و صیفی و جذب ۷۷ هزار تن کلزا نیز از دیگر دستاورد‌های کشت پاییزه در استان بود.

وی بیان کرد: همچنین کشت محصولات علوفه‌ای مانند جو، شبدر و یونجه نیز در سطح وسیعی انجام شد که نقش مهمی در تأمین خوراک دام و پایداری دامپروری ایفا می‌کند.

سلطانی کاظمی با اشاره به نقش‌آفرینی مجموعه‌های علمی، تحقیقاتی و فنی در این موفقیت افزود: این دستاورد حاصل برنامه‌ریزی، تلاش متمرکز بهره‌برداران، هم‌افزایی بین‌نهادی و نظارت مستمر از مرحله کاشت تا خرید تضمینی محصول توسط بخش‌های مختلف سازمان است.

پربازدیدترین آخرین اخبار