آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۹۴۸۶

فراهم شدن امکان ترخیص کالا از گمرک منطقه آزاد سیستان برای تاجران

مدیر گمرک منطقه آزاد تجاری - صنعتی سیستان گفت: همه تاجران و فعالان اقتصادی در سراسر کشور می‌توانند کالاهای خود را از طریق گمرک این منطقه اظهار و ترخیص کنند.
فراهم شدن امکان ترخیص کالا از گمرک منطقه آزاد سیستان برای تاجران

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی محمدی مدیر گمرک منطقه آزاد تجاری - صنعتی سیستان با اشاره به ظرفیت‌های گمرک این منطقه گفت: پیش از این امکان اظهار و ترخیص کالا در منطقه آزاد تجاری - صنعتی سیستان فقط برای تاجران استان سیستان و بلوچستان فراهم بود.

مدیر گمرک منطقه آزاد سیستان تأکید کرد: از این پس همه فعالان حوزه واردات می‌توانند از خدمات و مزایای گمرک منطقه آزاد سیستان بهره‌مند شوند و این ظرفیت در خدمت تسهیل تجارت و توسعه اقتصادی کشور قرار دارد.

محمدی گفت : کالا‌های وارداتی پس از ورود به کشور با بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و تسهیلات ویژه از طریق گمرک منطقه آزاد سیستان ترخیص می‌شوند.

وی افزود: این امکان، فرصت ارزشمندی برای تاجران و فعالان اقتصادی سراسر کشور فراهم کرده تا کالا‌های خود را با حداقل تشریفات گمرکی از این منطقه به سایر نقاط ایران منتقل کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار