آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۰۷۸۱

رهنان اصفهان صاحب مرکز اهدای خون می‌شود؛ رکورد جدید اهدای خون در استان

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان از عملکرد چشمگیر مراکز اهدای خون خبر داد و اعلام کرد که از ابتدای سال تاکنون بیش از ۶۰ هزار نفر موفق به اهدای خون شده‌اند که سهم قابل توجهی از آنان را جوانان و بانوان تشکیل می‌دهند.
رهنان اصفهان صاحب مرکز اهدای خون می‌شود؛ رکورد جدید اهدای خون در استان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، کیان دهراب‌پور مدیرکل این سازمان، با اشاره به آمار‌های اخیر اهدای خون در استان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۲ هزار نفر به مراکز اهدای خون مراجعه کرده‌اند که از این تعداد، بیش از ۶۰ هزار نفر واجد شرایط اهدا بوده‌اند.

نکته قابل توجه، مشارکت بالای جوانان و بانوان در این امر خداپسندانه است که نشان‌دهنده فرهنگ والای ایثار در استان اصفهان است.

وی افزود: از ۲۷ فروردین امسال تاکنون، ذخیره خون استان در وضعیت مطلوبی قرار داشته و به طور متوسط بیش از ۸ روز ذخیره خون گزارش شده است.

در ۶۶ روز از این مدت، ذخیره خون حتی به بیش از ۱۲ روز رسیده که این یک رکورد بی‌سابقه در استان محسوب می‌شود.

این دستاورد بزرگ مرهون همت والای مردم ایثارگر اصفهان است.

در ادامه این گزارش آمده است که به زودی محله رهنان در اصفهان صاحب یک مرکز اهدای خون جدید خواهد شد.

این اقدام در راستای توسعه دسترسی شهروندان به خدمات انتقال خون و کاهش فاصله مراکز اهدا در نقاط مختلف شهر انجام می‌شود.

پیش از این، شهردار اصفهان از برنامه‌ریزی برای احداث ۴ مرکز جدید انتقال خون در سطح شهر خبر داده بود که یکی از آنها در منطقه غرب اصفهان کلنگ‌زنی شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار