آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۱۴۶۳
در گفتگو با SNNTV:

سردار زهرایی: در جنگ ۱۲ روزه اثبات شد مردم اسلام و ایران را با یکدیگر می‌بینند / ۶۰۰۰ گروه جهادی در جنگ 12 روزه فعال بودند + فیلم

رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت: ممکن است رفتار سیاسی و اجتماعی مردم با هم متفاوت باشد اما ما روی وطن و کیان ایران با هیچ کسی شوخی نداریم.
سردار زهرایی: در جنگ ۱۲ روزه اثبات شد مردم اسلام و ایران را با یکدیگر می‌بینند / ۶۰۰۰ گروه جهادی در جنگ 12 روزه  فعال بودند + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی با حضور در خبرگزاری دانشجو، پیرامون نقش گروه‌های جهادی فعال در اربعین و دفاع مقدس ۱۲ روزه به بحث و بررسی پرداخت.

سردار زهرایی در گفتگو با SNNTV گفت: من نسبت به سردار سلامی این حس را داشتم که یک پدر را از دست دادم و رابطه سردار سلامی با همه پاسداران رابطه پدر- فرزندی بود.

وی افزود: نسبت به سردار باقری معتقد بودم که یک فرمانده مسلط را از دست دادیم و در آخرین دیدار با سردار سلامی را درباره نیروگاه‌های خانگی خورشیدی صحبت کردیم.

کد ویدیو
 

در این جنگ اثبات شد مردم اسلام و ایران را با یکدیگر می‌بینند

وی اضافه کرد: دشمن رفتارش را مثل همه کشورها با ما تنظیم کرده بود و ممکن است رفتار سیاسی و اجتماعی مردم با هم متفاوت باشد اما ما روی وطن و کیان ایران با هیچ کسی شوخی نداریم.

سردار زهرایی ادامه داذ: دشمن تصور می‌کرد ما در مبانی دچار ضعف خواهیم شد و مهم ترین دستاورد جنگ 12 روزه انسجام ملی بود و نقش بی بدیل رهبر انقلاب در جهان بر همه ثابت شد.

کد ویدیو
 

بسیج یک ابر حلقه میانی است / قرارگاه امداد، نجات و خدمت رسانی در زمان جنگ 12 روزه تشکیل شد

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: قرارگاه امداد، نجات و خدمت رسانی در زمان جنگ 12 روزه تشکیل شد و در 72 ساعت اول جنگ بسیج کمک کننده متولیان امر در امداد و نجات بود.

وی با بیان اینکه بسیج یک ابرحلقه میانی است و این کار در زمان جنگ نیز اتفاق افتاد، افزود: گروه جهادی پزشکی و دارو ما به هلال احمر کمک کرد و گروه‌های جهادی ما در محل حادثه قرار می‌گرفتند و به متولیان امر کمک می‌کردند.

کد ویدیو

 6000 گروه جهادی در طول جنگ 12 روزه فعال بودند

سردار زهرایی تصریح کرد: در تهران بزرگ هر منطقه‌ای که آسیب دید گروه جهادی همان منطقه وارد عمل شد و 14 کارگروه تخصصی جهادی در بسیج سازندگی داریم و خیلی از مشاوران خانواده، دانشجویان، پزشکان و... در بحران‌ها به کارگیری شدند.

کد ویدیو
 

فعالیت موکب‌های جهادی حتی بعد از اربعین حسینی هم ادامه خواهد داشت 

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: ستاد اربعین در کشور شکل می‌گیرد و ما ذیل ستاد اربعین مشارکت‌های مردمی را به میدان می‌آوریم و قرارگاه جهادی اربعین را 4 سال قبل تشکیل دادیم و دبیرخانه قرارگاه در ایلام قرار گرفته است.

وی افزود: از سیستان و بلوچستان تا عراق موکب جهادی تاسیس کرده ایم که در کنار خدمت رسانی فعالیت فرهنگی هم انجام می‌دهیم و فعالیت موکب‌های جهادی چندروزی است که آغاز به کار کرده است و تا بعد از اربعین هم وجود دارد.

کد ویدیو
 

حضور بچه‌های جهادی در بحران‌ها همیشه برای مردم قابل درک بوده است

سردار زهرایی گفت: قرارگاه‌ها همیشه در لحظه اول در بحران‌ها حضور پیدا کردند و مردم خدمات مومنانه را در زمان کرونا درک کردند  و رزمایش خدمات مومنانه را رهبر انقلاب نهضت مومنانه نامیدند.

 

کد ویدیو

باید مدیریت راهبردی برای مدیریت روان آب‌ها صورت بگیرد 

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور اضافه کرد: اقلیم تغییر کرده است و ما مثل قبل باران به اندازه و در فصل خودش نداریم و الان باران در غیرفصل و سیل آسا می‌آید و یک مدیریت راهبردی برای مدیریت روان آب‌ها باید صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه بسیج سازندگی نباید طرح‌های کلان انجام دهد، افزود: بسیج سازندگی با دولت و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) قرارداد بسته است که آب 28 هزار روستا را در سراسر کشور تامین کنیم.

کد ویدیو

جابجایی پایتخت امکان پذیر نیست / می‌توانیم شهرهای مولد و تخصصی ایجاد کنیم

سردار زهرایی گفت: جابجایی پایتخت امکان پذیر نیست زیرا نظام اداری را در تهران تعریف کردیم که امکان انتقال آن وجود ندارد و اینکه پایتخت در یک گوشه کشور باشد به لحاظ امنیتی و دسترسی درست نیست.

وی افزود: پایتخت نباید جابجا شود اما می‌توانیم شهرهای مولد و تخصصی ایجاد کنیم و چابهار میتواند پایتخت تجاری و اقتصادی کشور باشد.

کد ویدیو

آیا فعالیت های گروه های جهادی نمایشی است؟ 

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور یادآور شد: اینکه ما بخواهیم جایی آمار دروغ بگوییم یا آمار اشتباه بدهیم برای خود ما افت شخصیتی است. وقتی 60 هزار گروه جهادی هر کدام یک کار کوچک انجام دهد 60 هزار عمل می‌شود، شما اگر بخواهید خیلی محدود هم این 60 هزار عمل را در جایی نشان دهید می‌گویند شما نمایش می‌دهید!

وی افزود: خیلی اوقات یک گروه کوچک کاری را انجام دهد آن را یک کار بزرگ نشان می‌دهد و فعالیت های بسیج هیچ وقت متوقف نمی‌شوند و به طور مستمر ادامه دارند لذا در معرض دید قرار می‌گیرد و عملکرد در میدان آنقدر جریان ساز است که برخی نامزدهای ریاست جمهوری با بنده تماس می‌گرفتند به امید اینکه شاید بتوانند خود را به این شبکه بزرگ منتسب کنند.

کد ویدیو



 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار