آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۱۷۹۷

نجات ۲۸۷ نفر از غرق شدن در دریای مازندران از آغاز طرح سالم‌سازی

رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران گفت: از آغاز طرح سالم سازی دریا تاکنون ۲۸۷ نفر از غرق شدن در دریای استان نجات یافتند.
نجات ۲۸۷ نفر از غرق شدن در دریای مازندران از آغاز طرح سالم‌سازی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید نقی کریمیان رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران گفت: از شروع طرح‌های سالم سازی دریا از ۱۰ خرداد تاکنون ۲۸۷ نفر از غرق شدن در دریای استان نجات یافتند که از این تعداد ۲۳۰ نفر مرد و مابقی زن هستند.

وی‌ گفت: همچنین در این مدت نزدیک به ۱۲ نفر در آب‌های دریای خزر جان خود را از دست داده‌اند.

کریمیان یادآور شد: در قالب این طرح، یک‌هزار و ۳۰۰ ناجی غریق در مناطق مختلف ساحلی مازندران به‌کار گرفته شده‌اند تا امنیت شناگران و گردشگران را تأمین کنند.

وی افزود: با وجود این تمهیدات، سواحل شمال کشور همچنان دارای نقاط پرخطر فراوانی است؛ به‌گونه‌ای که در محدوده ساحلی مازندران، بیش از ۷۰۰ نقطه حادثه‌خیز شناسایی شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار