آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۱۸۵۲
فرمانده انتظامی استان همدان:

۶۰۰ میلیارد کالای اساسی احتکاری در همدان کشف شد

فرمانده انتظامی استان همدان از کشف ۲۲۱ تن کالای اساسی احتکار شده به ارزش ۶۰۰ میلیارد ریال خبر داد.
۶۰۰ میلیارد کالای اساسی احتکاری در همدان کشف شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار حسین نجفی فرمانده انتظامی استان همدان گفت: طرح عملیاتی مقابله با قاچاق، احتکار و اخلال در تولید و توزیع کالا‌های اساسی و معیشت محور، در دستور کار ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان همدان قرار گرفت.

او افزود: در همین راستا و در اجرای طرح نظارت بر توزیع کالا‌های اساسی با همکاری سازمان‌های مرتبط در بازار ماموران اقدام به بازرسی از چندین واحد توزیعی و انبار کرده که پس از بررسی موفق به کشف مقدار ۲۰۰ تن برنج، ۱۶ تن شکر، ۲ تن روغن و ۲ تن و ۷۰۰ کیلو گوشت که به صورت غیرمجاز توسط افراد سودجو انبار شده بود، شدند.

فرمانده انتظامی استان همدان گفت: در این زمینه ۷ پرونده به دلیل عدم ثبت اقلام کشف شده در سامانه جامع انبار‌ها و عرضه خارج از شبکه توزیع برای گذراندن مراحل قانونی تشکیل و به مراجع قضایی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی استان همدان با بیان این که کارشناسان ارزش محموله مکشوفه را ۶۰۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند، گفت: مردم می‌توانند در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک، موضوع را در اسرع وقت به شماره اختصاصی این پلیس ۰۹۶۳۰۰ اعلام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار