استاندار ایلام: به مجاهدت‌های افراد گمنام و همراهی رسانه‌ها در جنگ نرم نیازمند هستیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۲۳۳۰

استاندار ایلام: به مجاهدت‌های افراد گمنام و همراهی رسانه‌ها در جنگ نرم نیازمند هستیم

استاندار ایلام گفت: همراهی با رسانه‌ها که گمنام در این راه فعالیت دارند لزوم پیشرفت و رفع محرومیت استان است.
استاندار ایلام: به مجاهدت‌های افراد گمنام و همراهی رسانه‌ها در جنگ نرم نیازمند هستیم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد کرمی، استاندار ایلام در آیین افتتاح قرارگاه رسانه‌ای اربعین ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی گرامیداشت ۱۷ مرداد روز خبرنگا به خبرنگاران گفت: کار خبرنگاران ارزشمند است.

وی ابراز کرد: انعکاس رسانه‌ها از آغاز کنگره اربعین این مسیر را جهانی‌تر و به بزرگترین کنگره فرهنگی و‌مذهبی جهان اسلام تبدیل و نگاه ویژه به قیام سرور سالار شهیدان را به دنیا نشان داد.

کرمی اظهار کرد:استان ایلام با ظرفیت خاص وپتانسیل بال و در مقابل محرومیت فراوان را می‌توان با استفاده از ظرفیت اربعین می‌توان بخشی از نیاز‌های استان را رفع کرد.

استاندار ایلام گفت: با مطلوب نیاز استان نسبت به سطح کشور فاصله داریم، اما در اجرا و تکمیل زیر ساخت‌ها به ویژه در حوزه اربعین نسبت به سال‌های کار‌های چشم گیری انجام گرفته است.

وی با اشاره به عبور بیش از ۸ میلیون زائر در طول سال از مرز بین المللی مهران گفت:، استان ایلام جمعیتی چند برابر جمعیت استان وشهرستان مهران با جمعیتی ۳۰ هزار نفری، پذیرای ۲۶۶ برابر جمعیت استان می‌باشد.

کرمی با اشاره به ثبت ۶۰ درصد ثبت نامی‌های در سامانه سماح با درخواست مرز مهران گفت: از ابتدای ماه صفر تاکنون بیش از ۸۱۰ هزار نفر تردد از مرز مهران و به صورت میانگین متوسط ماهی ۵۰۰ هزار نفر تردداز مرز صورت می‌گیرد.

وی در ادامه ابراز کرد: اولین شرط تردد ایمن زائر امنیت است و مرز مهران انتخاب اول زائران است.

پربازدیدترین آخرین اخبار