آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۳۱۲۹

ضرورت تغییر نگرش به منابع آب/هشدار رئیس کمیسیون عمران درباره بحران کم‌آبی

رئیس کمیسیون عمران مجلس در بازدید از پروژه انتقال آب سد طالقان به تهران، البرز و قزوین، ضمن قدردانی از مسئولان و دست‌اندرکاران، از آغاز تامین آب این خط تا مهرماه خبر داد و بر ضرورت تغییر نگاه به مصرف آب، به ویژه در بخش کشاورزی و مدیریت بارگذاری‌ها در شهر‌ها تأکید کرد.
ضرورت تغییر نگرش به منابع آب/هشدار رئیس کمیسیون عمران درباره بحران کم‌آبی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس صبح امروز در جریان بازدید از پروژه انتقال آب سد طالقان به استان‌های تهران، البرز و قزوین، از تلاش‌های وزیر نیرو، استاندار البرز، شهردار تهران، پیمانکاران و مشاوران قدردانی کرد.

وی گفت: انتظار می‌رود تا مهرماه آب این خط انتقال جدید وارد سه استان مذکور شود.

رضایی  افزود:  کشور حداقل پنج سال است با خشکسالی روبه‌روست و بدون مدیریت صحیح، بسیاری از مناطق با بحران کم‌آبی مواجه خواهند شد. وی تأکید کرد که نگاه به منابع آب باید تغییر کند، چرا که حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد مصرف آب کشور به بخش کشاورزی تعلق دارد و لازم است الگوی کشت و مصرف در این بخش اصلاح شود.

رئیس کمیسیون عمران مجلس افزود بارگذاری‌های صنعتی و شهری باید بر اساس ظرفیت منابع آبی تنظیم شود.

وی ادامه داد: به موجب آن بارگذاری در مناطق مختلف کشور تنها با تأیید وزارت نیرو امکان‌پذیر خواهد بود، طرحی که نیازمند حمایت مجلس است.

وی همچنین به تهیه گزارشی در کمیسیون عمران اشاره کرد که به زودی در صحن مجلس قرائت می‌شود و راهکارهای مقابله با بحران آب و خشکسالی را بررسی خواهد کرد. رضایی بر ضرورت برخورد جدی با مشترکان پرمصرف و تشویق مصرف‌کنندگان بهینه تأکید نمود.

رئیس کمیسیون عمران با تأکید بر اهمیت استفاده بهینه از پساب و فاضلاب، خواستار همکاری شهرداری‌ها و وزارت نیرو برای تأمین آب فضای سبز و صنایع از منابع غیرشرب شد.

رضایی اعلام کرد: این گزارش جامع می‌تواند الگویی برای وزارت نیرو باشد تا با نظارت دقیق، کشور را از بحران آب محافظت کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار