آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۳۴۰۱

تأکید استاندار خراسان رضوی بر تکمیل طرح‌های ناتمام مهم استان

استاندار خراسان رضوی خواستار تکمیل طرح‌های ناتمام مهم استان از جمله طرح پدیده شد.
تأکید استاندار خراسان رضوی بر تکمیل طرح‌های ناتمام مهم استان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، استاندار خراسان رضوی در جلسه شورای  گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت گفت: طرح‌های معطل‌مانده دیگری هم مثل طرح آقای ثابت، پدیده شاندیز و طرح‌های اطراف حرم مطهر رضوی که بالاخره روزی با مجوزی فعالیتشان آغاز شده و اکنون معطل مانده است.


غلامحسین مظفری افزود: طرح اطراف حرم با همکاری بین دستگاه‌های اجرایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و حضور آقای عبدالعلی‌زاده، نماینده ویژه رئیس‌جمهور، در حال بازنگری است و اتفاق بزرگی در این زمینه در حال انجام است و منتظر پیشنهاد دستگاه‌های اجرایی و شهرداری مشهد هستیم.

استاندار خراسان رضوی گفت: بعضی از موضوع‌ها در حوزه اقتصاد شهری وجود دارد که ذهن مردم مشهد، خراسان و کشور روی آن حساس است. بالاخره زمانی کوهستان‌پارک شادی در مشهد فعال بوده و مردم از آنجا خاطراتی دارند و الان به ویرانه‌ای تبدیل شده است.

مظفری گفت: حالا به اینکه در طول فرایند و روند چه کسی اشکال ایجاد کرده، چه کسی تخلف کرده و مانع اجرا شده است، نمی‌خواهم ورود پیدا کنم.
او خطاب به شهردار مشهد افزود: از آقای شهردار می‌خواهم از این ظرفیت بسیار خوب که در استان است، استفاده کنند. بعضی از موضوعات، پیش‌پاافتاده، ولی مهم است و باید رسیدگی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار