آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۳۶۶۹

افزایش دما و بارش‌های پراکنده؛ توصیه‌های هواشناسی هرمزگان

هواشناسی استان هرمزگان از ناپایداری جوی با بارش‌های پراکنده و افزایش دما خبر داد و نسبت به خطر سیلاب در ارتفاعات و تلاطم دریا هشدار داد.
افزایش دما و بارش‌های پراکنده؛ توصیه‌های هواشناسی هرمزگان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی هرمزگان امروز تداوم فعالیت سامانه کم فشار فصلی و ناپایداری جوی پیش‌بینی می‌شود و طی سه روز آینده افزایش نسبی دما در استان مورد انتظار است.

ساعات ابتدایی صبح پدیده غالب سواحل و جزایر مه رقیق صبحگاهی خواهد بود و در طول روز وزش باد برروی دریا پیش بینی می‌شود.

در ساعات بعدازظهر و اوایل شب نیز در ارتفاعات استان به ویژه بشاگرد، حاجی آباد و بستک، محدوده تنگه هرمز و برخی سواحل رشد ابر‌های همرفتی، رگبار باران و رعد و برق گاه تگرگ، تندباد لحظه‌ای، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی و تقویت نقطه‌ای بارش‌ها پیش بینی می‌شود.

در مناطقی که شرایط بارشی مهیا نباشد، بروز گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست؛ توصیه می‌شود از قرارگیری در مجاورت و بستر رودخانه‌های فصلی و صعود به ارتفاعات خودداری شود.

دریا کمی مواج خواهد بود توصیه می‌شود تردد شناور‌ها به ویژه سبک و صیادی با احتیاط صورت پذیرد.

روز سه شنبه در ساعات صبح شرایط جوی آرام خواهد بود و در بعدازظهر وزش باد‌های جنوب غربی در مناطق دریایی استان سبب تلاطم دریا خواهد شد.

به لحاظ دمایی از امروز تا روز پنجشنبه ۲۳ مرداد(با تاکید برروز‌های سه شنبه و چهارشنبه) افزایش دمای بیشینه و کاهش رطوبت نسبی هوا به ویژه در مناطق شرقی استان پیش بینی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار