آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۴۶۰۸
فرمانده انتظامی شهرستان ابهر:

انبار احتکار ۵۵۵ حلقه لاستیک در ابهر کشف شد

فرمانده انتظامی شهرستان ابهر گفت: انبار ۵۰ میلیارد ریالی لاستیک احتکار شده در ابهر کشف و یک نفر دستگیر شد.
انبار احتکار ۵۵۵ حلقه لاستیک در ابهر کشف شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فرمانده انتظامی شهرستان ابهر از کشف انبار احتکار ۵۵۵ حلقه لاستیک خودرو‌های سبک و سنگین به ارزش تقریبی ۵۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

هادی نوروزی، فرمانده انتظامی شهرستان ابهر اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر دپوی انواع لاستیک خودرو در انباری در شهر ابهر، مأموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: مأموران پس از انجام تحقیقات لازم و کسب اطمینان از صحت موضوع، با هماهنگی مرجع قضائی و همراهی کارشناسان صنعت و معدن، به محل اعزام و در بررسی‌های صورت‌گرفته، ۵۵۵ حلقه انواع لاستیک خودروی سبک‌وسنگین قاچاق را کشف و ضبط کردند.

نوروزی با بیان اینکه ارزش تقریبی لاستیک‌های مکشوفه حدود ۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: دراین‌خصوص یک نفر دستگیر شد که پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ابهر از شهروندان درخواست کرد تا هرگونه اطلاعات و اخبار در خصوص کالا‌های مشکوک به قاچاق را از طریق سامانه ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار