آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۷۶۸۲

استاندار قم: با مدیران ناکارآمد تعارف ندارم و جابجا می‌شوند/تاکید بر نقش‌آفرینی مردم در پیشبرد اهداف مدیریت استان

استاندار قم گفت: با مدیران ناکارآمد هیچ تعارفی ندارم و اگر مدیری نتواند گرهی از مشکلات مردم را باز کند، حتماً جابه‌جایی او را در دستور کار قرار خواهم داد.

استاندار قم: با مدیران ناکارآمد تعارف ندارم و جابجا می‌شوند/تاکید بر نقش‌آفرینی مردم در پیشبرد اهداف مدیریت استان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اکبر بهنام‌جو استاندار قم در نشست صمیمی هم‌اندیشی استاندار قم که در سالن امام جواد (ع) ساختمان استانداری قم برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده طی ۱۲ ماه گذشته، اظهار داشت: شعار هفته دولت طبق آن چیزی که اعلام شده «۱۲ ماه تلاش، ۱۲ روز تلاش» است. دولت برای مردم و در کنار مردم است چراکه دولت انتخاب مردم محسوب می‌شود.

وی افزود: اولین اقدام در استان، اجرای برش برنامه هفتم توسعه بود که مبنای حرکت قرار گرفت. برنامه‌ای که در راستای گام هفتم تدوین شد، فراتر از اهداف برنامه هفتم است و بر همین اساس در استان قم حدود ۸۰ درصد تحقق می‌یابد.

استاندار قم با تأکید بر اهمیت ارتباط با مردم، تصریح کرد: باید بررسی کنیم که در این زمینه چه اقداماتی امکان‌پذیر است. برای مشکلات فردی مردم، میز خدمت در نظر گرفته شده، اما مسائل گروهی به صورت محله‌محور و بر پایه مساجد دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: دیدار‌های مردمی به صورت محله‌محور، زمینه تحقق بهتر برنامه‌ها را فراهم می‌سازد. بسیاری از امور بدون نیاز به اعتبار مالی و صرفاً با همدلی و همیاری به نتیجه می‌رسند. از این نظر قم در اجرای برنامه ملاقات مردمی جزو استان‌های پیشتاز است.

بهنام‌جو با اشاره به یکی از مشکلات اصلی بلوار پیامبر اعظم گفت: نبود پارکینگ یکی از معضلات جدی در برگزاری مراسم مذهبی در این بلوار بود. برای رفع این مشکل اقدامات لازم جهت تملک زمین‌ها انجام شده و برای این طرح ۱۰ همت اعتبار تخصیص یافته است.

وی همچنین درباره موضوع رفع ناترازی انرژی در استان اظهار کرد: این موضوع با جدیت از طریق راه‌اندازی نیروگاه‌های برق و خورشیدی پیگیری می‌شود. هرچند پیش از این اقداماتی صورت گرفته بود، اما با شدت گرفتن بحران انرژی، پیگیری‌ها جدی‌تر شده است.

استاندار قم افزود: تاکنون از سوی ساتبا برای تولید ۲۶۰۰ مگاوات برق پروانه صادر شده، اما میزان تحقق یافته در استان ۶۰۰ مگاوات است. این فاصله نیازمند اقدامات اساسی‌تر است.

وی با تأکید بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف برق، خاطرنشان کرد: اگر صرفه‌جویی ۳۰۰ مگاواتی صورت گیرد، خاموشی در کارخانه‌ها و منازل رخ نخواهد داد. مردم باید در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.

بهنام‌جو همچنین گزارشی از اقدامات در بخش آب و فاضلاب ارائه کرد و گفت: از جمعیت یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفری قم، تنها ۴۲۵ هزار نفر تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند و مابقی جمعیت نیز باید به این خدمت دسترسی پیدا کنند. اجرای این طرح نیازمند سه همت اعتبار است.

وی مسیر پیشروی مترو قم را در سه محور دانست و اظهار داشت: بخشی از بودجه توسط شهرداری قم تأمین می‌شود و شهردار پیگیر امور و تسهیلات مورد نیاز برای مترو است.

استاندار قم ادامه داد: همچنین دو مسیر عرضی برای کل کشور تأمین شده که از این طریق ۱۵۰ واگن به قم اختصاص یافته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: در جریان سفر رئیس‌جمهور به قم و بازدید از بخش‌های مختلف، موفق شدیم ۱۲ همت سهم استان برای مترو را از بانک‌های صادرات، رفاه، ملت و کشاورزی دریافت کنیم.

بهنام‌جو در پاسخ به پرسش خبرنگار دانشجو درباره انتصاب مدیران کل در استان گفت: از عملکرد برخی مدیران راضی نیستم و با هیچ مدیری تعارف ندارم. اگر مدیری نتواند گرهی از مشکلات مردم را باز کند، قطعاً جابه‌جایی وی را دنبال خواهم کرد.

وی در پایان خطاب به رسانه‌ها بیان کرد: اگر رسانه‌ها از کم‌کاری یا ترک فعل مدیران مطلع هستند، مستندات خود را ارائه دهند تا پیگیری شود. همه مدیران موظفند به رسانه‌ها پاسخگو باشند، چراکه رسانه پل ارتباطی مردم و دولت است و باید به دغدغه‌های آنها توجه ویژه داشت.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار