كارشناسان بيمارستان‌هاي علوم پزشكي شيراز با اختلالات تغذيه‌اي آشنا شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۹۸۷

كارشناسان بيمارستان‌هاي علوم پزشكي شيراز با اختلالات تغذيه‌اي آشنا شدند

اختلالات تغذيه‌اي، مكانيسم‌هاي كنترل اشتها در بدن، اصول روان درماني و درمان‌هاي تغذيه‌اي از مواردي بود كه توسط كارشناسان در سمینار اختلالات تغذیه‌ای در شیراز مورد بررسي قرار گرفت.  
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، كارشناسان تغذيه بيمارستان هاي دانشگاه علوم پزشكي شيراز و كارشناسان پرستاري و روان شناسي مرکز حافظ روز گذشته با شركت در سميناري آموزشي در مركز آموزشي، درماني حافظ شيراز با اختلالات تغذيه اي آشنا شدند.
 
بر اساس اين گزارش، اختلالات تغذيه اي، مكانيسم هاي كنترل اشتها در بدن، اصول روان درماني و درمان هاي تغذيه اي از مواردي بود كه توسط كارشناسان در سمینار اختلالات تغذیه ای در شیراز مورد بررسي قرار گرفت.
 
اين گزارش مي افزايد: در اين سمينار با توجه به شيوع روزافزون بي اشتهايي عصبي بر لزوم ايجاد روابط صميمانه بين اعضاي خانواده به منظور پيشگيري از اين اختلال تاكيد شد.
 
براساس نظر اين كارشناسان در صورتي كه خانواده ها زمان هايي از روز را صرف غذا خوردن در كنار يكديگر كنند، تا حد زيادي مي توان از بروز اختلال بي اشتهايي عصبي، بويژه در نوجوانان جلوگيري كرد./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار