رسانه‌های معاند با ترس‌آفرینی و بزرگ‌نمایی امید مردم ایران را هدف گرفته‌اند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۰۱۵۶

رسانه‌های معاند با ترس‌آفرینی و بزرگ‌نمایی امید مردم ایران را هدف گرفته‌اند

مسئول سازمان بسیج رسانه استان البرز گفت: رسانه‌های معاند با تمرکز بر ترس‌آفرینی اقتصادی، برجسته‌سازی شکاف میان مردم و حاکمیت و القای انزوای سیاسی، تلاش می‌کنند روان جامعه ایرانی را تضعیف و نارضایتی‌ها را بزرگ‌نمایی کنند.
رسانه‌های معاند با ترس‌آفرینی و بزرگ‌نمایی امید مردم ایران را هدف گرفته‌اند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ پاسدار ابراهیم نوروزی‌فر امروز در همایش «رسانه، وفاق و همبستگی ملی» که در سالن کنفرانس باشگاه میلاد شهرداری کرج برگزار شد، با اشاره به اهمیت تحلیل محتوای بحران و جنگ گفت: تحلیل‌های اساتیدی که از سوی مجموعه‌ها دعوت می‌شوند، می‌تواند در زمان بحران راهگشا باشد.

وی تأکید کرد: مأموریت اصلی رسانه‌های معاند تنها روایت‌سازی اجتماعی نیست، بلکه ایجاد فشار روانی بر مردم ایران نیز هدف آن‌هاست ،هر رسانه‌ای سهم خود را در این مسیر دارد؛ بی‌بی‌فارسی نگرانی‌های معیشتی را به سیاست خارجی نظام اسلامی پیوند می‌زند، اینترنشنال سیاست مقاومت را مقصر فشارها جلوه می‌دهد، رادیو فردا شکاف میان مردم و حاکمیت را برجسته می‌کند و من‌و‌تو به بی‌اعتبارسازی جمهوری اسلامی و نهادینه کردن بی‌اعتمادی به وعده‌های مسئولان می‌پردازد.

نوروزی‌فر سه کلیدواژه مشترک رسانه‌های معاند را «ترس‌آفرینی اقتصادی، القای انزوای سیاسی و برجسته‌سازی شکاف میان مردم و حاکمیت» دانست و افزود: هدف نهایی آن‌ها تبدیل میدان واقعی به عرصه ذهنی است تا روان مردم را ضعیف جلوه دهند و امید را تضعیف کنند.

وی در ادامه بیان کرد: در کشور ما مسائل غالباً به شکل واقعی تحلیل نمی‌شوند و عده‌ای با بزرگ‌نمایی یا کوچک‌نمایی موضوعات، افکار عمومی را منحرف می‌کنند. این روند باعث سردرگمی مردم و ایجاد دوقطبی و وحشت در جامعه می‌شود.

نوروزی‌فر در پایان هشدار داد: مکانیسم ماشه در حال حاضر بیشتر کارکرد سیاسی و روانی دارد و اروپا و آمریکا تلاش می‌کنند از این ابزار برای ایجاد آشوب‌های داخلی استفاده کنند، ما باید از ایجاد دوقطبی و ترس‌آفرینی در کشور به شدت پرهیز کنیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار