کیفرخواست پرونده کثیرالشاکی شرکت مانیا آذران آتی صادر شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۱۳۵۴
رئیس‌کل دادگستری مازندران:

کیفرخواست پرونده کثیرالشاکی شرکت مانیا آذران آتی صادر شد

رئیس‌کل دادگستری مازندران از صدور کیفرخواست پرونده کثیرالشاکی شرکت مانیا آذران آتی در سرخ‌رود خبر داد و گفت: پرونده جهت طی مراحل قانونی به دادگاه کیفری یک استان ارسال شد.
کیفرخواست پرونده کثیرالشاکی شرکت مانیا آذران آتی صادر شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عباس پوریانی رئیس‌کل دادگستری مازندران اظهار کرد: با پیگیری ویژه دادستان سرخ‌رود و تلاش قاضی پرونده، کیفرخواست پرونده کثیرالشاکی موسوم به شرکت مانیا آذران آتی صادر شد.

وی افزود: پرونده ۱۱ جلدی مذکور با ۱۰۲ شاکی از جمله پرونده‌های مهم حوزه قضایی سرخ‌رود بوده و رسیدگی به آن مود توجه ویژه قرار داشته است.

پوریانی ادامه داد: در این راستا برای ۱۲ نفر از افرادی که با تشکیل شبکه کلاهبرداری از طریق شناسایی ۷ قطعه از املاک بخش سرخ‌رود به‌مساحت بیش از ۱۰ هکتار نسبت به کلاهبرداری از مردم اقدام می‌کردند، قرار جلب به دادرسی صادر شد.

وی تأکید کرد: متهمین با شناسایی املاکی که مالکین این زمین‌ها بومی منطقه نبوده و مدت زیادی به املاک خود مراجعه نکرده بودند، نسبت به جعل مبایعه‌نامه و فروش املاک مذکور اقدام می‌کردند.

رئیس‌کل دادگستری مازندران خاطرنشان کرد: پس از تشکیل پرونده و انجام استعلامات لازم و همچنین اخذ نظریه کارشناسی با تکمیل تحقیقات و صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست، پرونده جهت طی مراحل قانونی به دادگاه کیفری یک استان ارسال شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار