مشكلات كميته‌هاي تحقيق و تفحص مجلس همچنان پابرجاست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۰۵۳۵
گزارش كميته تحقيق و تفحص تامين اجتماعي دوباره به تعويق افتاد

مشكلات كميته‌هاي تحقيق و تفحص مجلس همچنان پابرجاست

پس از تصويب طرح تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی در اردیبهشت‌ ۸۹، مهلت شش ماهه يك بار به علت گستردگي كار به تعويق افتاد و اكنون نيز با عدم انعقاد قرارداد مجلس با حسابرسان و كاغذباز‌ي‌هاي رايج تعويق آن حتمي است و سريال مشكلات كميته‌هاي تحقيق و تفحص همچنان ادامه دارد.
گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»؛ پس از اتمام مهلت اولیه تحقیق و تفحص از تامين اجتماعي، اعضای کمیته در آذر ماه سال ۸۹ به دلیل گستردگی فعالیت های تامین اجتماعی و عدم همکاری این سازمان با کمیته خواستار تمدید مهلت شش ماهه تحقیق و تفحص شدند.
 
اين در حالي است كه دوباره به علت عدم همكاري حسابرسان تامين اجتماعي با كمیته تحقیق و تفحص، كميته براي حسابرسي دست به دامن مجلس شد و از مجلس خواست تا با حسابرسان براي همكاري قرارداد ببندد، اما بعد از گذشت چهار ماه از اين درخواست هنوز قراردادي با حسابرسان بسته نشده است.
 
اكنون كميته تحقيق و تفحص عنوان كرده كه براي ارائه گزارش با همكاري حسابرسان به يك مدت حداقلي سه ماه و حداكثري شش ماهه نياز است؛ حسابرساني كه قرار است بعد از گذشت بيش از يك سال از تصويب تحقيق و تفحص از تامين اجتماعي به جمع كميته اضافه شوند.
 
داستان به نتيجه نرسيدن تحقيق و تفحص‌هاي مجلس از سازمان‌ها قبلا هم با مشكلاتي روبرو بود و در برخي موارد حتي انتشار بخشي از گزارش‌هاي نهايي تبعاتي نيز به همراه داشت و با كميته‌هاي تحقيق برخوردي نيز صورت گرفت./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار