معضل كابل‌دزدي يكي از استان‌ها هم به پرونده‌هاي ناجا اضافه شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۳۶۹
در كنار پيگيري پرونده‌هاي آدم‌ربايي تهران و قضيه باغ استان اصفهان؛

معضل كابل‌دزدي يكي از استان‌ها هم به پرونده‌هاي ناجا اضافه شد

ناجا كه هر روز با انواع و اقسام شرارت‌ها، قداره‌كشي‌ها، مزاحمت‌هاي قاچاقچيان، زورگيري‌ها و كتك‌خوردن‌هاي آمرين به معروف دست و پنجه نرم مي‌كند، به حل معضل كابل‌دزدي در يكي از استان‌ها نيز مي‌پردازد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، ستار هدايت‌خواه، نماينده مردم بویراحمد و دنا در مجلس از سابقه مديد كابل‌دزدي در استان متبوعش به فغان آمده و از نيروي انتظامي خواسته است كه تلاشش را برای حفاظت از کابل‌های برق منطقه افزایش دهد.
 
براي نيروي انتظامي كه هر روز با انواع دسيسه‌هاي خواسته يا ناخواسته از هر نوع جرم و جنايت در تهران و استان‌ها مواجه است و با زورگيري‌ها، آدم‌ربايي‌ها، كتك خوردن‌هاي آمرين به معروف و غيره دست و پنجه نرم مي‌كند، شنيدن خواسته اين نماينده مجلس احتمالا ضربه‌اي غافلگير كننده بود و ناجا انتظار چنين استمدادي را نداشت.
 
از قرائن چنين مشهود است كه كابل‌دزدي‌ها و اعمالي از اين قبيل باعث قطعي برق خانه‌ها و كارخانه‌ها شده و معضلاتي از قبيل آسیب‌ديدگي لوازم برقي، شكستگي دست و پا در تاريكي‌ها، دزديدن گوسفندان همسايه در فقدان روشنايي‌ها، عدم رويت مسابقات فوتبال حذفي، ليگ برتر، دسته يك، دسته دو، بارسلونا و رئال مادريد و غيره را به وجود آورده است.
 
البته نیروی انتظامی تا كنون تعدادی از دزدان کابل‌های استان کهگیلویه و بویراحمد را دستگیر کرده‌، اما این مقدار نظارت برای میزان بالای کابل دزدی كفايت نمي‌كند؛ در هفته‌ اخير كه دزدان كابل‌ خيال مي كردند ناجا تنها به دستگيري زورگيران، عاملين آدم‌ربايي در تهران و همچنين اراذل و اوباش واقعه يكي از باغ‌هاي استان اصفهان و از اين قبيل جرايم مشغول است، از اين فرصت استفاده كرده و بر كلاف كابل‌هاي دزدي خود افزودند.
 
به هر حال اين خواسته اجتماعي از سوي نماينده عضو كميسيون فرهنگي كه سخنگويي اين كميسيون را نيز بر عهده دارد، شايد براي افزايش بودجه در سال‌هاي آينده و استخدام نيرو در گشت‌هاي صحرايي موثر واقع شود تا بيش از اين شريان برقي كشور با بريدگي‌ها در برخي استان‌ها مواجه نشود./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار