هزار متر مربع از المانهاي شهري معابر شمال شرق تهران ارتقاء يافت
در قالب طرح فوریتی مرمت، لکه گیری معابر و همسطح سازی دریچهها، 9 هزار و 10 متر مربع از المانهای شهری معابر شمال شرق تهران ارتقاء یافت.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، پژمان پشمچی زاده، شهردار منطقه 3 با اشاره به اهمیت رسیدگی به معابر و خیابان ها و هم سطح سازی دریچه ها افزود: اولویت در این طرح معابر اصلی و بزرگراه هاست.
وی با بیان اینکه این طرح از 20 خرداد به مدت 11 روز در معابر اجرا شد ادامه داد: از آنجائیکه مسئولیت این طرح به طور مستقیم با شهرداران نواحی است، دقت لازم درخصوص مستند سازی قبل و بعد از طرح به طور دقیق انجام شده است.
وی یادآور شد: در طی این طرح، 6 هزار و 410 متر مربع مرمت، لکه گیری آسفالت سطح معابر اصلی، 2 هزار و 110 متر مربع مرمت و لکه گیری پیاده روها (کفپوش بتنی) سنگ ترکیبی، 287 متر مربع کنترل همسطح سازی و صداگیری دریچه ها، 183 متر مربع کنترل همسطح سازی و صداگیری سنگ دالها و 20 متر مربع کنترل همسطح سازی و صداگیری پل ها در نواحی ششگانه انجام شد.
پشمي زاده با بیان اینکه در طرح فوریتی سال 90 فنی و عمران، شهرداران نواحی موظف بودند که معابر سطح محدوده خود را در مدت تعیین شده رسیدگی و مرمت کنند تصریح کرد: با پایان طرح، نیازهای محله های 12 گانه و درخواست های شورایاران و شهروندان مبنی بر مرمت و لکه گیری معابر اصلی، بزرگراهی، پیاده روها، ترمیم نوارهای حفاری و همچنین همسطح سازی دریچه ها، سنگدال ها و پل ها نیازسنجی و احصاء شد.
شهردار منطقه 3 گفت: با اجرای این طرح تخریب های احتمالی سطوح معابر شهری که طی این مدت و ماه های اخیر بوجود آمده است، رفع و رجوع شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰