تدفين يک شهید گمنام در دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۲۳۷۱
مدير کل بنياد حفظ آثار استان زنجان خبر داد:

تدفين يک شهید گمنام در دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان

مدير کل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان از تدفين يکی از شهدای گمنام در فضای دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در روز هفتم تير سال‌ جاری خبر داد.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاری دانشجو»، استاندار زنجان امروز در جلسه ستاد راهيان نور استان با اشاره به اينکه در سال گذشته هم استقبال خوب بوده و هم کاروان‌ها به موقع به مناطق جنوب اعزام شدند گفت: در چند سال اخير بحث مناطق عملياتی غرب کشور به تبعيت از مناطق جنوبی مورد توجه قرار گرفته است.
 
دکتر محمد رئوفی نژاد با بيان اينکه سهميه همه استان‌ها برای اعزام کاروان به غرب کشور محدود است اظهار داشت: 4000 نفر از استان زنجان به مناطق عملياتی غرب در تابستان سال جاری اعزام می شوند.
 
وی افزود: غرب مقدمه عمليات در جنوب بود و در زمان جنگ رزمندگان اسلام دشمن را در غرب درگير و حساس کرده اما در جنوب عمليات می‌کردند.
 
استاندار زنجان با بيان اينکه شهدای دفاع مقدس اکثرا شهدای جنوب هستند، تصريح کرد: به دليل ازدياد عمليات در جنوب کشور جذبه‌هايی هم در زمان جنگ و هم در سال‌های بعد از جنگ در جنوب ايجاد شده که در سال گذشته 11 هزار زنجانی به مناطق عملياتی جنوب اعزام شدند.
 
رئوفی‌نژاد با اشاره به اينکه امروز همه خانواده‌ها با انگيزه و علاقه به مناطق جنگی اعزام می‌شوند ابراز داشت: امسال نيز همانند سال گذشته همه دستگاه‌ها به ويژه دستگاه‌های مربوطه آماده هماهنگی‌های لازم با کاروان‌های راهيان نور هستند.
 
وی در خصوص هزينه اعزام دانش‌آموزان به مناطق جنگی گفت: استانداری آماده است تا 50 درصد هزينه سفر به مناطق جنگی غربق را تقبل کند.
 
مقام عالی استان زنجان با بيان اينکه مهم‌ترين هدف از اعزام کاروان راهيان نور به مناطق جنوب و غرب، زنده نگه‌داشتن فرهنگ ايثار و شهادت است، خاطرنشان کرد: مسئولان برگزاری اردوها سعی کنند دانش‌آموزان از اين سفرها با دست پر برگردند.
 
در ادامه سيروس ميانجی، مدير کل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان نیز در این جلسه از انجام رزمايش عمليات عاشورا با رويکرد عمليات ميمک در مجموعه گاوازنگ در سال ‌جاری خبر داد.
 
ميانجی با بيان اينکه رزمايش سال گذشته در مجموعه گاوازنگ حدود 20 هزار بازديد کننده داشت یادآور شد: اميدواريم امسال نيز همچون سال گذشته عمليات ميمک را با موفقيت بازسازی کنيم.
 
وی همچنين از تدفين يکی از شهدای گمنام در فضای دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در روز هفتم تير سال‌ جاری خبر داد و گفت: مراسم وداع با شهيد گمنام شب قبل از تشييع در مسجد جامع زنجان با حضور مردم شهيدپرور استان برگزار می‌شود./انتهای پیام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار