کد خبر:۱۳۲۸۲۰
در کنکور 90
27 هزار و 733 داوطلب آزمون سراسری هرمزگاني با هم به رقابت میپردازند
معاون آموزش دانشگاه هرمزگان آمار داوطلبان کنکور سراسری سال 90 این استان را 27 هزار و 733 نفر اعلام کرد.
علی اکبر شیخی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بندرعباس، با اعلام شرکت 27 هزار و 733 دواطلب در استان هرمزگان، گفت: رشته زبان انگلیسی با 2294 شرکت کننده، بیشترین گروه داوطلب در کنکور 90 است.
وی با بیان اینکه آمار داوطلبان در کنکور امسال 17 درصد کاهش داشته است، آمار شرکت کنندگان در گروه تجربی را 10هزار و 781 نفر و گروه هنر را 1040 نفر اعلام کرد.
معاون آموزش دانشگاه هرمزگان تصريح كرد: آمار داوطلبان گروه علوم انسانی 8442 نفر و رشته ریاضی با کمترین داوطلب 5116 نفر مي باشد که از 9 تیرماه رقابت این داوطلبان آغاز مي شود.
شیخی با اشاره به اینکه درصد شرکت کنندگان دختر و پسر 60 به 40 است، یادآور شد: باجه های رفع نقص کارت های ورود به جلسه در سالن «بصیرت» (گفت و گوی تمدن های سابق) دانشگاه هرمزگان آماده ارائه خدمات به داوطلبان است./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰