کشف ۲۳ دستگاه ماینر قاچاق در اردبیل
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۱۵۳۰

کشف ۲۳ دستگاه ماینر قاچاق در اردبیل

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اردبیل از کشف ۲۳ دستگاه ماینر قاچاق به ارزش بیش از ۲۵ میلیارد ریال خبر داد.

کشف ۲۳ دستگاه ماینر قاچاق در اردبیل

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ غفار براتی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اردبیل اظهار کرد: در راستای اجرای طرح شناسایی و برخورد با استفاده کنندگان دستگاه‌های استخراج رمز ارز دیجیتال، ماموران پلیس امنیت اقتصادی با رصد اطلاعاتی از ۳ باب امکنه که در این خصوص را مورد شناسایی قرار دادند.

وی در ادامه گفت: با اجرای این طرح ۲۳ دستگاه ماینر قاچاق در ۳ امکنه کشف و جمع آوری شد که ارزش ریالی این تجیهزات ۲۵ میلیارد ریال برآورد شده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان از دستگیری ۶ نفر در این طرح خبر داد و گفت: ۶ فقره پرونده در رابطه با کشفیات این طرح تشکیل و به همراه متهمین به مرجع قضایی ارسال شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار