محکومیت واحد صنفی لوازم یدکی خودرو در یاسوج به یک‌میلیارد و ۸۰۸ میلیون ریال جریمه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۲۵۲۰

محکومیت واحد صنفی لوازم یدکی خودرو در یاسوج به یک‌میلیارد و ۸۰۸ میلیون ریال جریمه

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد، از محکومیت یک واحد صنفی فروش لوازم یدکی خودرو در یاسوج به پرداخت یک میلیارد و ۸۰۸ میلیون ریال جزای نقدی خبر داد. این حکم به دلیل ارتکاب تقلب و پس از بررسی در شعبه دوم بدوی تعزیرات حکومتی صادر شده است.

محکومیت واحد صنفی لوازم یدکی خودرو در یاسوج به یک‌میلیارد و ۸۰۸ میلیون ریال جریمه

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمزه لقمانی،مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: یک واحد صنفی فروش لوازم یدکی خودرو، به دلیل ارتکاب تقلب، علاوه بر الزام به جبران خسارت شاکی خصوصی، به پرداخت یک میلیارد و ۸۰۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد و در شعبه دوم بدوی تعزیرات حکومتی یاسوج مورد بررسی قرار گرفت. 

وی تصریح کرد: شعبه پس از بررسی مستندات پرونده، عدم ارائه مدارک قانونی از سوی متهم و با در نظر گرفتن نظریه کارشناسی، اتهام را محرز دانسته و متخلف را به پرداخت یک میلیارد و ۶۴۳ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.


لقمانی گفت: همچنین مبلغ ۱۶۴ میلیون ریال بابت جبران خسارت شاکی خصوصی به میزان جریمه افزوده شد و در مجموع، رأی به پرداخت یک میلیارد و ۸۰۸ میلیون ریال جزای نقدی صادر شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد در پایان گفت: گزارش اولیه این تخلف توسط بازرسان اتاق اصناف و در پی شکایت شاکی خصوصی تنظیم و برای رسیدگی به اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان ارسال شده بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار