کد خبر:۱۳۳۳۵۵
امام جمعه كازرون:
فتنه جمل و صفين براي دستيابي به قدرت و حكومت بود
امام جمعه كازرون مشخصه حكومت اسلامي را اجراي عدالت برشمرد و گفت: فتنه جمل و صفين براي دستيابي به قدرت و حكومت بود؛ اين در حالي است كه حضرت علي(ع) قصد پياده كردن عدالت اسلامي در جامعه اسلامي را داشت.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از شيراز، حجت الاسلام محمد خرسند امروز در مراسم بزرگداشت شهداي هفتم تير و شهادت امام موسي كاظم(ع) اظهار داشت: اجراي عدالت در راس وظايف يك حكومت اسلامي است.
وي مشخصه حكومت اسلامي را اجراي عدالت برشمرد و افزود: فتنه جمل و صفين براي دستيابي به قدرت و حكومت بود؛ اين در حالي است كه حضرت علي(ع) قصد پياده كردن عدالت اسلامي در جامعه اسلامي را داشت.
امام جمعه كازرون با گراميداشت هفته قوه قضائيه، شهيد بهشتي را معمار قوه قضائيه دانست و گفت: شهيد بهشتي اگر به شهادت نمي رسيد شالوده بسيار مستحكمي را براي قوه قضائيه اسلامي پي ريزي مي كرد.
خرسند با اشاره به ظلم هاي دشمنان به ملت بحرين گفت: در حالي كه كشورهاي دنيا در قبال ظلم به مردم بحرين سكوت كرده اند، اما نظام جمهوري اسلامي در برابر ظلم سكوت نمي كند.
وي خاطرنشان كرد: اصل قوه قضائيه بايد براي اجراي عدالت باشد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰