اردبیل و سرعین روز چهارشنبه تعطیل شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۵۸۶۸

اردبیل و سرعین روز چهارشنبه تعطیل شد

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل گفت: با توجه به برگزاری همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان با حضور میهمانان داخلی و خارجی همه دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها، مدارس و شهرداری‌ها در شهرستان‌های اردبیل و سرعین به استثنای مراکز امدادی، خدماتی، درمانی و بانک‌ها در روز چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است.

اردبیل و سرعین روز چهارشنبه تعطیل شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عزیز حبیبی معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اردبیل اظهار کرد: با توجه به برگزاری همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان با حضور میهمانان داخلی و خارجی و به پیشنهاد ستاد برگزاری همایش و تأیید استاندار اردبیل، به‌منظور کاهش بار ترافیکی در سطح شهر، همه دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها، مدارس و شهرداری‌ها در شهرستان‌های اردبیل و سرعین به استثنای مراکز امدادی، خدماتی، درمانی و بانک‌ها در روز چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است.

وی افزود: همچنین بانک‌ها براساس دستورالعمل و بخشنامه‌های شورای هماهنگی بانک‌های کشور و استان اردبیل موظف به تعیین شعب کشیک هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار