کد خبر:۱۳۳۶۲۵
همزمان با سراسر کشور
رقابت بین 21 هزار داوطلب کنکور سراسری در دانشگاه شهرکرد آغاز می شود
همزمان با سراسر کشور رقابت بین 21325 داوطلب کنکور سراسری جهت ورود به دانشگاهها و مراکز آموزش عالی از ساعت 8 صبح فردا 9 تیر ماه در دانشگاه شهرکرد آغاز می شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شهرکرد، كارت ورود به جلسه داوطلبان گروه هاي آزمايشي پنج گانه به همراه راهنماي شركت در آزمون از طريق سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org از روز يكشنبه 5 تير ماه براي داوطلبان قابل دريافت مي باشد.
بر اساس این گزارش در صورت وجود نقص احتمالي در كارت ورود به جلسه آزمون داوطلبان باجه های رفع نقص مستقر در شهرستان شهركرد در دانشگاه شهركرد، در شهرستان اردل، در دانشگاه پيام نور اردل، در شهرستان بروجن در دانشگاه پيام نور بروجن، در شهرستان فارسان در دانشگاه پيام نور فارسان و در شهرستان لردگان، در اداره آموزش و پرورش لردگان، از ساعت 8 الی 12 و 14 الی 18 روز هاي توزيع كارت آماده پاسخگويي به داوطلبان خواهند بود.
لازم به ذكر است همراه داشتن اصل كارت ملي و شناسنامه در تمامي مراحل براي داوطلبان الزامي مي باشد که داوطلبان آزمون سراسري سال 90 دانشگاه ها جهت دريافت كارت ورود به جلسه آزمون با در اختيار داشتن شماره پرونده و شماره رهگيري ثبت نام خود می توانند با مراجعه به سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور، كارت ورود به جلسه خود را دريافت نمايند./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰