ایجاد ۱۲۳ غرفه فروش مجازی برای مددجویان البرز از ابتدای سال / ۸ نمایشگاه حضوری برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۷۶۰۹

ایجاد ۱۲۳ غرفه فروش مجازی برای مددجویان البرز از ابتدای سال / ۸ نمایشگاه حضوری برگزار شد

مدیرکل کمیته امداد استان البرز از ایجاد بیش از ۱۲۰ غرفه فروش آنلاین برای مددجویان و برگزاری هشت نمایشگاه حضوری از ابتدای سال خبر داد و گفت: این اقدامات با هدف توسعه بازار فروش و توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های تحت حمایت انجام شده است.

ایجاد ۱۲۳ غرفه فروش مجازی برای مددجویان البرز از ابتدای سال / ۸ نمایشگاه حضوری برگزار شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا البرزی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان البرز از ایجاد ۱۲۳ غرفه فروش مجازی برای مددجویان تحت حمایت از ابتدای سال تاکنون خبر داد و گفت: بر اساس تفاهم‌نامه با پلتفرم‌های معتبر فروش آنلاین، برای ۱۲۳ مددجو غرفه اختصاصی فروش مجازی ایجاد شده تا امکان عرضه پایدار محصولات و افزایش درآمد آنان فراهم شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه بازاریابی افزود: از ابتدای سال تاکنون هشت نمایشگاه فصلی نیز در نقاط مختلف استان برگزار شده و ۴۶ غرفه حضوری در اختیار مددجویان قرار گرفته تا بتوانند محصولات خود را به‌صورت مستقیم عرضه کنند.

مدیرکل کمیته امداد البرز توسعه بازار را یکی از ارکان توانمندسازی اقتصادی مددجویان دانست و گفت: این فعالیت‌ها با همکاری دستگاه‌های مرتبط ادامه دارد و براساس گزارش‌های فروش و بازدیدها، روند ارتقای معیشت پایدار مددجویان ارزیابی می‌شود.

البرزی با اشاره به افزایش اعتبارات وام‌های اشتغال در سال جاری افزود: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال تعداد غرفه‌های فروش مجازی افزایش یابد و مددجویان بیشتری وارد بازار‌های آنلاین شوند.

وی همچنین با مرور عملکرد سال‌های گذشته گفت: در سال‌های اخیر برای بیش از ۴۰۰ مددجو غرفه فروش مجازی ایجاد شده است که میانگین فروش ماهانه هر غرفه حدود ۵۰ میلیون تومان بوده و تأثیر قابل‌توجهی در افزایش درآمد خانوار‌های تحت حمایت داشته است.

مدیرکل کمیته امداد البرز در پایان با اشاره به نقش کمک‌های مردمی افزود: کمک‌های خیران، به‌ویژه از طریق صدقه الکترونیکی، پشتوانه مهمی برای توسعه اشتغال و نوآوری میان نیازمندان است.

پربازدیدترین آخرین اخبار