جریان انحرافی عقبه مذهبی و اجتماعی ندارد
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، سرهنگ غلامرضایی امروز در جمع کارکنان سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان با بر شمردن آفات انقلاب اسلامی از ابتدا تا کنون، جریان انحرافی را نیز از همین نوع ارزیابی كرد و نداشتن عقبه مذهبی و پایگاه اجتماعی در بین مردم را عامل عدم موفقیت آنان دانست.
وي با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی از ابتدا تا کنون آفاتی همچون دولت موقت و بازرگان، جریان لیبرال ها و بنی صدر، ماجرای سید کاظم شریعتمداری و ادعای خود مختاری آذربایجان، باند مهدی هاشمی معدوم و غزل منتظری را پشت سر گذاشته است، ارتحال ملکوتی حضرت امام (ره)را مسئله ای عنوان کرد که دشمن نسبت به آن بسیار امیدوار بود که با رهبری آیت الله خامنه ای این امید به یأس مبدل شد.
معاون سیاسی سپاه صاحب الزمان (عج) آفات های عصر و دوران زعامت مقام معظم رهبری را حاکمیت هشت ساله فن سالاران و تکنو کرات ها در زمان ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی و سپس حاکمیت هشت ساله روشنفکران مذهبی سکولار در زمان ریاست جمهوری خاتمی دانست و بيان داشت: با مدیریت عالی مقام معظم رهبری، انقلاب اسلامی تمامي تهدیدات را تبدیل به فرصت و به سلامتی از این تند بادها عبور كرد.
غلامرضایی آغاز دوره اصولگرایی و ریاست جمهوری احمدی نژاد را دوره رواج و شکوفایی گفتمان انقلاب ناميد.
وی با تأکید بر گفتمان اصولگرایی، آنرا دارای سه ضلع دانست که اضلاعش را شخصیت های مذهبی، علما برجسته و پرهیزگار و چهره های سیاسی موجه و جریانات و احزاب تشكيل مي دهند.
معاون سیاسی سپاه صاحب الزمان (عج) این نکته را عامل تحرک دشمن جهت رخنه در ارکان دولت قلمداد کرد و جریان انحرافی را زاییده فعالیت دشمنان داخلی و خارجی جهت انحراف دولت دانست.
غلامرضایی با تأکید بر اینکه بدنه دولت سالم بوده، و در امر خدمتگزاری خدمات شایان توجهی را داشته است، بيان داشت: دستگیری عناصر مختلفی که به نوعی با این جریان انحرافی مرتبط بوده اند، مخصوصا پریوش سطوتی، همسر دکتر فاطمی (وزیر امور خارجه دولت مصدق) و پسرش که جاسوس MI6 انگلیس هستند از نکات قابل توجه این جریان است.
این تحلیلگر سیاسی در پایان وجود فساد اخلاقی، اقتصادی و اعتقادی در جریان انحرافی را بسیار جدی عنوان و خاطرنشان كرد: امروز جریان فتنه سبز و انحرافی در یک مسیر قرار گرفته است./انتهای پیام/