دستگیری جاعل ۱۰۰ میلیاردی اسناد ملکی در البرز
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۴۴۶۸

دستگیری جاعل ۱۰۰ میلیاردی اسناد ملکی در البرز

جانشین فرمانده انتظامی البرز از دستگیری جاعل اسناد ملکی که اقدام به ۱۰۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود با تلاش ماموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان خبر داد.

دستگیری جاعل ۱۰۰ میلیاردی اسناد ملکی در البرز

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار محمد نادربیگی با اعلام این خبر گفت: در پی وصول یک فقره پرونده از کلانتری ۲۱ فاز ۴ مهرشهر با موضوع جعل اسناد ملکی و کلاهبرداری به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال مراتب پیگیری در دستور کار ماموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان البرز قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات صورت گرفته توسط ماموران مشخص شد شاکی پرونده از طریق سایت دیوار به یک آگهی فروش زمین در یکی از مناطق کرج برخورد و بعد از تماس با فرد آگهی کننده زمین او خود را مشاور املاک معرفی و بیان داشته صاحب ملک مقیم خارج از کشور می‌باشد و جهت فروش به شخص دیگری وکالت فروش داده است.

جانشین فرمانده انتظامی استان بیان داشت: در ادامه تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی مشخص شد متهمان با ارائه سند تک برگی جعلی اعتماد خریدار را جلب کرده و زمین را به او فروخته و ارزش ملک مبلغ ۲۰ میلیارد تومان بوده که با توجه به اینکه برابر اظهارات متهمان که مالک زمین خارج از کشور بوده مبلغ ۱۰ میلیارد تومان از ثمن معامله نیز از طریق صرافی واقع در تهران به صرافی دیگر واقع در کشور ترکیه واریز و مابقی مبلغ قرارداد در زمان انتقال سند پرداخت که پس از واریز پول متهمان از کشور متواری و به کشور امارات نقل مکان نموده‌اند.

وی با اشاره به اینکه متهمان خارج از کشور بوده اظهار کرد: مراتب تحت تعقیبی متهمین توسط پلیس اینترپل ثبت و با پیگیری‌های به عمل آمده از طریق این پلیس یک نفر از متهمان پرونده در کشور امارات شناسایی و دستگیر و به کشور منتقل و تحویل ماموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی البرز گردید.

سردار نادربیگی افزود: در تحقیقات اولیه انجام شده از متهم در ابتدا منکر هرگونه کلاهبرداری بوده، اما در مواجه با مستندات پلیسی لب به اعتراف گشود و صراحتا به بزه ارتکابی اعتراف داشت.

جانشین فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه مراتب دستگیری دیگر متهم پرونده همچنان در دستور کار قرار دارد گفت:شهروندان مراقب باشند از اعتماد بی جا به افراد خودداری کرده و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک موضوع را در اسرع وقت با پلیس در میان بگذارند.

پربازدیدترین آخرین اخبار