شهادت مرزبان صومعه سرایی در سانحه رانندگی حین مأموریت مرزی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۶۰۵۰
پیکر شهید امیرحسام جوینده در گیلان تشییع می‌شود

شهادت مرزبان صومعه سرایی در سانحه رانندگی حین مأموریت مرزی

شهید والامقام «امیرحسام جوینده» در حین انجام وظیفه و صیانت از امنیت و تمامیت ارضی کشور در منطقه مرزی شهرستان میرجاوه استان سیستان و بلوچستان به شهادت رسید.

شهادت مرزبان صومعه سرایی در سانحه رانندگی حین مأموریت مرزی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، در تاریخ ۲۷ آذر خودرو مرزبانی هنگ مرزی میرجاوه به دلیل شرایط جوی منطقه و مه‌آلوده بودن و کاهش دید، با یک دستگاه خودروی هایلوکس دچار سانحه تصادف رانندگی شد.

مرزبانی سیستان و بلوچستان اعلام کرد: در این حادثه، ۲ هم‌رزم به‌نام‌های استوار دوم امیرحسام جوینده و استوار دوم محمد دولتخواه با توجه به شدت جراحات وارده در منطقه مرزی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

حمید رضایی، فرماندار این شهرستان، امروز شنبه ۲۹ آذرماه به همراه امام جمعه بخش گوراب زرمیخ و اعضای شورای تامین، با حضور در منزل پدری شهید حسام جوینده، با خانواده این شهید والامقام دیدار و ابراز همدردی کرد.

رضایی در این دیدار اظهار کرد: از نخستین ساعات پس از وقوع حادثه، موضوع انتقال پیکر این شهید در دستور کار قرار گرفت و در این مسیر، ارتباط مستمری با خانواده معظم شهید، به‌ویژه برادر ایشان برقرار بود.

وی افزود: با دستور استاندار گیلان و هماهنگی‌های انجام‌شده، تمامی مقدمات انتقال پیکر مطهر شهید از استان سیستان و بلوچستان به گیلان فراهم شده است.

 
پربازدیدترین آخرین اخبار