کشف محموله ۱۰ میلیارد تومانی داروهای قاچاق کمیاب در مسیر خروج از کشور +فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۸۸۵۸
سردار شجاعی‌نسب خبر داد:

کشف محموله ۱۰ میلیارد تومانی داروهای قاچاق کمیاب در مسیر خروج از کشور +فیلم

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از توقیف محموله بزرگ داروهای کمیاب قاچاق به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد تومان خبر داد.

کشف محموله ۱۰ میلیارد تومانی داروهای قاچاق کمیاب در مسیر خروج از کشور +فیلم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، سردار «حسن شجاعی‌نسب» فرمانده انتظامی استان خراسان جنوبی از کشف یک محموله بزرگ داروهای قاچاق با ارزش بیش از ۱۰ میلیارد تومان در این استان خبر داد و بر تداوم مبارزه قاطع با قاچاقچیان حوزه سلامت تأکید کرد.

سردار شجاعی‌نسب با اشاره به رصد و کنترل مستمر فعالیت‌های قاچاق در حوزه دارو توسط پلیس امنیت اقتصادی گفت: همکاران ما مطلع شدند افرادی قصد دارند محموله‌ای از داروهای کمیاب و باارزش را از استان‌های شمالی بارگیری و از مرزهای جنوب و جنوب شرق کشور قاچاق کنند.

وی افزود: این موضوع پس از قرار گرفتن در دستور کار، تحت رصد دقیق قرار گرفت و پس از مدتی پیگیری و تلاش اطلاعاتی، یک دستگاه کامیون حامل این محموله در مسیر استان‌های شمالی به سمت مرزهای جنوبی شناسایی و متوقف شد.

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی اعلام کرد: از بازرسی این خودرو بیش از ۲۰۰ هزار قلم داروی قاچاق کشف شد که ارزش ریالی آن بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود. عمده این داروها از نوع کمیاب و باارزش، شامل انواع انسولین، داروهای پیوندی، داروهای گوارشی و داروهای بیهوشی است که با یارانه دولتی تأمین شده و باید در اختیار بیماران نیازمند داخل کشور قرار گیرد.

کد ویدیو


سردار شجاعی‌نسب از دستگیری دو نفر در ارتباط با این پرونده خبر داد و تصریح کرد: این محموله، دومین کشف بزرگ داروی قاچاق در ۲۵ روز گذشته در حوزه مأموریتی ما است.

وی با ارائه آمار کلی از عملکرد پلیس در این حوزه از ابتدای سال جاری خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون بیش از یک میلیون و ۴۵۰ هزار قلم داروی قاچاق به ارزش بیش از ۳۵ میلیارد تومان توسط پلیس کشف شده است.

سردار شجاعی نسب در پایان با تأکید بر تداوم تلاش‌های بی‌وقفه پلیس، به‌ویژه پلیس امنیت اقتصادی، برای پاسداری از سلامت مردم گفت: کماکان تلاش همکاران ما بر این است که با کنترل و مراقبت مؤثر، مانع سوءاستفاده قاچاقچیان از داروهای حیاتی و کمیاب کشور شوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار