معاون وزیر کشور: جزیره هرمز ظرفیت بالایی در تقویت هویت ملی دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۹۰۴۱

معاون وزیر کشور: جزیره هرمز ظرفیت بالایی در تقویت هویت ملی دارد

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و جغرافیایی جزیره هرمز گفت: هرمز می‌تواند به‌عنوان یکی از کانون‌های اثرگذار در تقویت هویت ملی و انسجام اجتماعی مورد توجه سیاست‌گذاران قرار گیرد.

معاون وزیر کشور: جزیره هرمز ظرفیت بالایی در تقویت هویت ملی دارد

به گزارش کروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد بطحایی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی در بازدید میدانی از جزیره هرمز با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی جزیره هرمز اظهارکرد: جزیره هرمز با برخورداری از جاذبه‌های منحصر‌به‌فرد جغرافیایی، فرهنگی و تاریخی، می‌تواند نقش مؤثری در تقویت انسجام اجتماعی و تحکیم هویت ملی ایفا کند.

 

وی همچنین در دیدار با اعضای شورای پیشرفت محله هرمز با اشاره به برنامه اقدام شبکه مدیریت محله‌محور گفت: نقش‌آفرینی مؤثر مردم و جامعه محلی در فرآیند‌های تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری، باید به‌عنوان یکی از محور‌های اصلی توانمندسازی جامعه محلی هرمز مورد توجه قرار گیرد.

معاون وزیر کشور تصریح کرد: محله‌محوری رویکردی نوین در حکمرانی است که محله را به‌عنوان هسته اصلی تصمیم‌سازی و اجرای سیاست‌ها در نظر می‌گیرد؛ در این رویکرد جامعه محلی از حالت انفعال خارج شده و با شکل‌گیری نهاد‌های خودجوش، گروه‌ها و تعاونی‌ها مسئولیت شناسایی و حل مسائل خود را بر عهده می‌گیرد.

 

بطحایی افزود: در این الگو دولت نقش تسهیل‌گر، حامی و ناظر را ایفا می‌کند و با کاهش بوروکراسی، ایجاد شفافیت و فراهم‌سازی بستر مشارکت زمینه کنشگری اجتماعی را تقویت می‌کند؛ هدف نهایی این رویکرد انتقال تدریجی قدرت از ساختار‌های متمرکز به جامعه محلی، افزایش سرمایه اجتماعی و ارتقای توان حل مسئله در سطح محلات است.

پربازدیدترین آخرین اخبار