استانداری خراسان رضوی خواستار توقف مصرف مازوت با گوگرد بالا در نیروگاه مشهد شد+فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۰۲۱۲
در گفت‌وگو با SNNTV:

استانداری خراسان رضوی خواستار توقف مصرف مازوت با گوگرد بالا در نیروگاه مشهد شد+فیلم

غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، با اشاره به موقعیت حساس نیروگاه توس در مشهد و تأثیر مستقیم آلایندگی آن بر سلامت شهروندان، اعلام کرد که مقامات استانی به شدت با مصرف مازوت با گوگرد بالا در این نیروگاه مخالف هستند و حاضرند بخشی از خاموشی‌ها را تحمل کنند، به شرطی که سلامت مردم به خطر نیفتد.

استانداری خراسان رضوی خواستار توقف مصرف مازوت با گوگرد بالا در نیروگاه مشهد شد+فیلم

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو؛استاندار خراسان رضوی در گفت‌وگو با برنامه «منهای پایتخت» SNNTV، نگرانی جدی خود و مردم استان را در خصوص آلایندگی ناشی از فعالیت نیروگاه برق منطقه، به ویژه مصرف سوخت‌های آلاینده، ابراز داشت.

 

مظفری با تأکید بر اینکه خراسان رضوی جزو استان‌های معدودی است که با معضل نیروگاه‌های مازوت‌سوز دست و پنجه نرم می‌کند، اظهار داشت: «ما واقعاً معترض هستیم؛ درخواستی که از شرکت نفت داریم این است که حداقل اگر قرار است مازوت سوزانده شود، از نوع کم سولفور (کم‌گوگرد) باشد.»

 

استاندار در ادامه با اشاره به موقعیت جغرافیایی نیروگاه توس در شهر مشهد، تصریح کرد: «موقعیت قرار گرفتن خود نیروگاه توس در مشهد طوری است که آلایندگی آن به سمت شهر و مردم هدایت می‌شود و این اصلاً مصلحت نیست. ما به عنوان نماینده دولت، در کنار حل مسائل ناترازی برق، باید محیط زیست را هم داشته باشیم.»

کد ویدیو

اولویت سلامت بر قطعی برق

 

نکته برجسته در سخنان استاندار، اولویت‌بخشی به سلامت بر تأمین کامل انرژی بود. وی گفت: «من واقعاً اولویتم این است که حتی ما مشهدی‌ها و خراسانی‌ها حاضریم بخشی از خاموشی را تحمل کنیم، ولی سولفور را نسوزانیم. مصرف مازوت با سولفور بالا، خطرش بیشتر است.»

 

استاندار خراسان رضوی عنوان کرد که سال گذشته نیز طرحی مطرح کرده بودند تا مدیریتی اعمال شود که به اندازه نیاز نیروگاه برق تولید شود، اما در ازای آن، از سوزاندن مازوت با گوگرد بالا پرهیز شود تا سلامت مردم به خطر نیفتد.

 

توسعه پرشتاب انرژی‌های نو

 

در بخش دیگری از این مصاحبه، استاندار به تلاش‌های استان برای کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و توسعه منابع انرژی جایگزین اشاره کرد. وی خبر داد که ستاد انرژی نو استان که با هدف‌گذاری‌های مشخص راه‌اندازی شده، کار خود را به خوبی پیش برده است.

آقای مظفری افزود: «ان‌شالله همین پنجشنبه چند روز دیگر، فصل اول طرح‌های انرژی نو را رونمایی خواهیم کرد و به سرعت در حال انجام این کار هستیم تا ان‌شالله مازاد بر مصرف استان برق داشته باشیم.»

 

استاندار خراسان رضوی تأکید کرد که اولویت رئیس جمهور در کشور، شامل موضوع انرژی و مدارس بوده است و در حوزه انرژی‌های نو، استان خراسان ساختار مناسبی با اختیارات کافی طراحی کرده است. این ساختار در ۵ حوزه کشاورزی، صنعت، خانگی، اداری و سرمایه‌گذاری با ۱۰ کمیته تخصصی شکل گرفته که تا کنون ۳۸ جلسه منظم برگزار کرده و ظرفیت‌ها را ارزیابی و امکانات فنی را پایش نموده‌اند.

پربازدیدترین آخرین اخبار