آموزش زیربنای اقتدار کشور است/ وحدت و همدلی رمز عبور از بحران‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۱۳۸۴

آموزش زیربنای اقتدار کشور است/ وحدت و همدلی رمز عبور از بحران‌ها

یادواره سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و مراسم وداع با پیکر شهید مرزبانی رحیم مجیدی‌مهر شامگاه چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه در حسینیه عاشقان ثارالله یاسوج برگزار شد.
آموزش زیربنای اقتدار کشور است/ وحدت و همدلی رمز عبور از بحران‌ها

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، یادواره سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و مراسم وداع با پیکر شهید مرزبانی رحیم مجیدی‌مهر با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده شهدا و ایثارگران و با سخنرانی سرتیپ امان‌الله گشتاسبی، فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) سپاه پاسداران، شامگاه امروز چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه، در حسینیه عاشقان ثارالله یاسوج برگزار شد.

سردار گشتاسبی در این برنامه اظهار کرد: در هفته گذشته اقدامی ارزشمند در استان انجام شد که متأسفانه کمتر به آن پرداخته شد. مدیرکل نوسازی مدارس استان، تجهیزات آموزشی به ارزش حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در اختیار مدارس قرار داد که اقدامی شایسته تقدیر محسوب می‌شود.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) با تأکید بر نقش آموزش در آینده کشور تصریح کرد: آموزش، زیربنای پیشرفت و موجب اقتدار و آینده‌سازی کشور است. هرچند نقدهایی به حوزه آموزش و پرورش وارد است، اما لازم است دست سیاست‌زدگی از این مجموعه کوتاه شود و مردم نیز توجه ویژه‌تری به آموزش داشته باشند.

وی افزود: بسیاری از مدارس ما حتی از تجهیزات اولیه محروم هستند و این موضوع نیازمند رسیدگی فوری است. همچنین معیشت فرهنگیان، به‌ویژه معلمان تازه‌وارد، وضعیت مناسبی ندارد و لازم است پایه حقوق فرهنگیان افزایش یابد.

سرتیپ گشتاسبی با قدردانی دوباره از مدیرکل نوسازی مدارس استان گفت: امیدواریم هم در حوزه تجهیزات، هم در کیفیت آموزش و هم در معیشت فرهنگیان، توجه جدی‌تری صورت گیرد.

وی با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری افزود: رهبر معظم انقلاب شب گذشته بیانات بسیار مهمی در خصوص بسیج، وضعیت کشور و آینده انقلاب مطرح کردند. معظم‌له تأکید کردند که بسیج یک حرکت بزرگ، ملی و ارزشمند است و نگاه سیاسی، جناحی و قبیله‌ای به بسیج، نگاهی نادرست است.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) خاطرنشان کرد: بسیج در جنگ، سیل، زلزله، کرونا و هر کجا که کشور نیاز داشته، حضور مؤثر داشته است. بسیج رمز بقا، اقتدار و عزت کشور است و باید علاوه بر عرصه سازندگی، در عرصه‌های علمی نیز تقویت شود.

وی افزود: شهدای بزرگی همچون شهیدان علی‌محمدی و احمدی‌روشن، از دل همین فرهنگ بسیجی برخواستند و با دستاوردهای علمی خود دنیا را متحیر کردند. فرهنگ بسیج یعنی حاج قاسم سلیمانی و فرهنگ بسیج یعنی سردار حاجی‌زاده.

سرتیپ گشتاسبی با اشاره به جنگ اخیر اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که جمهوری اسلامی ایران در جنگ ۱۲ روزه بدون تردید پیروز شد. دشمن بیش از ۲۰ سال برای این نبرد برنامه‌ریزی کرده بود و با پیشرفته‌ترین تجهیزات تهاجمی و پدافندی وارد میدان شد، اما به اهداف خود نرسید.

وی افزود: امروز بیش از ۵۰ کشور در حوزه‌های اطلاعاتی و جاسوسی علیه جمهوری اسلامی فعال هستند، اما با همه این فشارها، نظام اسلامی نشان داد که وابسته به اشخاص نیست. ما شهیدان بزرگی را تقدیم کرده‌ایم، اما پرچم انقلاب همچنان برافراشته است.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) ادامه داد: رهبر انقلاب چهار نکته مهم را یادآوری کردند که مهم‌ترین آن، حفظ اتحاد و همدلی است. دشمن، مردم را با حجاب و بی‌حجاب، مذهبی و غیرمذهبی تفکیک نمی‌کند و هدف او تسلط بر کشور است. اتحاد رمز عبور از بحران‌هاست.

وی با اشاره به تجربه‌های تاریخی گفت: تفرقه و دوگانگی، زمینه‌ساز سلطه بیگانگان است. هر جا وحدت شکسته شد، خسارت و نابودی به‌دنبال آن آمد. عاقبت خیانت و وطن‌فروشی چیزی جز نابودی نیست.

سرتیپ گشتاسبی تأکید کرد: حب وطن نشانه ایمان است و وطن‌دوستی از آموزه‌های دینی ماست. دشمن هرگز دلسوز ملت ایران نبوده و تاریخ نشان داده است که آمریکا حتی به متحدان خود نیز رحم نمی‌کند.

وی افزود: حفظ وحدت، همدلی و تبعیت از ولایت فقیه، ضامن ایران قوی و امنیت پایدار است. دشمن از غیرت ایرانی و رهبری حکیمانه انقلاب هراس دارد.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) با اشاره به نقش رهبری در مدیریت جنگ اخیر گفت: در جنگ ۱۲ روزه دیدیم که چگونه رهبر انقلاب با ایمان، شجاعت و مدیریت دقیق، کشور را از یک بحران بزرگ عبور دادند و معادلات دشمن را بر هم زدند.

وی در پایان تصریح کرد: ما ملت شهادتیم و از جنگ هراسی نداریم. اگرچه آغازگر جنگ نیستیم، اما در دفاع از انقلاب، کشور و ارزش‌ها، مرد میدان خواهیم بود. به یاری خدا، با وحدت مردم و رهبری حکیمانه، آینده‌ای روشن در انتظار ملت ایران است.

پربازدیدترین آخرین اخبار