روایت خبرنگار SNNTV از حجم آتش سوزی مسجد ابوذر تهران در پی حملات تروریستی اخیر + فیلم

به گزارش خبرنگار SNNTV، در حملهی هفتهی گذشته تروریست های آشوبگر به مساجد سراسر کشور شاهد صحنه هایی بودیم که قلب هر مسلمانی را به درد می آورد. مسجد جامع ابوذر که در محله فلاح شهر تهران واقع شده یکی از این مساجد است که برای دومین بار در طول تاریخ انقلاب این وقایع تروریستی را به خود میبیند.
تصاویر قرآن های در آتش سوخته خون هر مسلمانی را به جوش میآورد. نکتهی جالب اما اینجاست که جلدها و اطراف متن قرآن سوخته است ولی کلام خدا از آتش درامان مانده و این خود از معجزات قرآن است.
در ویدئو زیر تصاویر اقدامات وحشیانه اغتشاشگران در به آتش کشیدن این مسجد و اعترافات لیدر دستگیر شده این اتفاقات را مشاهده می کنید.
مردم اما عاملین اصلی این جنایت را آمریکا و رژیم صهیونیستی می دانند و به آنها این پیام را می دهند که در جواب به این جنایات بیش از پیش وحدت خود را حفظ میکنند و به وعده الهی امیدوارند.
همچنین مردم تهران و گروه های قرآنی در پی این حوادث امروز (جمعه) در این مسجد جمع شده و در بقایای آن محفل انس با قرآن کریم برگزار کردند.
گفتیاست، این دومین بار است که این مسجد، شاهد حملات تروریستی است و اتفاقات اخیر حال هوای تیرماه ۱۳۶۰ و ترور آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب توسط منافقین را برای مردم زنده کرده است.