جهان معاصر؛ جزیره‌ای بدون عفت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۸۴۹
به مناسبت روز حجاب و عفاف؛

جهان معاصر؛ جزیره‌ای بدون عفت

غم انگيزترين فاجعه معاصر آن است كه انحراف، آزادي و حجاب، ارتجاع و كوتاه فكري قلمداد مي‌شود. در جهان معاصر كه جزيره لختي‌هاست، پوشيده و عفيف بودن امري عجيب و خلاف عادت بوده و فلسفه و دليل مي‌خواهد.
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»؛ يكي از مشكلات بزرگ دنياي شرق و غرب از بين رفتن محدوديت است و شرايع آسماني به پاسداري از ارزش‌ها توصيه كرده‌اند. از وقتي كه درهاي تمدن غرب به روي ممالك اسلامي گشوده شد حكومت‌هاي دست نشانده و وابسته تلاش كردند كه الگوي زن غربي را در جامعه ما پياده كنند و حجاب چشم‌ها و بدن‌ها را از بين برده و با هرزه كردن چشم‌ها و آلوده نمودن بدن‌ها آينه دل‌ها را  به زنگار رذيلت‌ها كدر سازند.

آن‌ها كه به اين ارزش بزرگ خيانت كردند خود را به عنوان مصلح و دلسوز جامعه معرفي نموده و چنين وانمود كردند كه از راه حجاب قرن‌ها بر زن ظلم شده و حقوقش پايمال گشته و از كاروان علم و هنر بازمانده است و اينك براي جبران همه محروميت‌ها و رفع همه مظلوميت‌ها و تبعيض‌ها، تنها يك راه وجود دارد و آن هم كنار گذاشتن حجاب، ورود آوردن به برهنگي و جلوه گري و خودنمايي آن‌هاست.

امروز بايد اين حقيقت روشن شود كه شخصيت و مقام و منزلت زن هرگز در برهنگي و بي بند و باري او نيست، بلكه در حجاب او نهفته است.

زن در حجاب مقدس اسلامي، نه تنها چيزي را از دست نمي دهد، كه هم خودش و هم جامعه از فوايد گرانبهاي آن برخوردار مي شوند.
 
زن اگر حجابش را از دست بدهد بسياري از ارزش‌هاي اخلاقي از بين رفته و از اين راه خانواده‌ها متزلزل و جامعه‌ها به فساد كشيده خواهند شد و در مقابل اگر حجابش را پاسداري كند مي تواند حافظ ارزش‌ خود و استحكام خانواده و در نهايت سلامت جامعه و پاكي مردم باشد.

استعمارگران و دنياي غرب با گرفتن حجاب از زن نه تنها او را به سوي خوشبختي رهنمون نمي كنند بلكه با برهنه و بي حجاب كردن او درهاي سعادت و سلامت را كه دين اسلام به او هديه داده به روي او مي بندند و با پايمال كردن ارزش‌هاي والاي ديني و اخلاقي، زنان و جامعه‌ را از اصالت و استقلال تهي مي كنند و زنان را چون عروسك خيمه شب بازي وسيله تبليغاتي اهداف خود مي كند.

اما زن عفيف و محجوب خود مي داند كه پديده مقدس حجاب كه يادگار قره العين رسول و اولين و آخرين و معصومه اسلام است از محدوديت‌هاي خيالي، نقص‌ها و عيب‌ها و وهم ها پاك و منزه است و حجاب خود وسيله‌اي است كه زن نشان مي دهد وسيله نيست.

راه‌هاي حقانيت حجاب:

تعقل و تفكر

براساس حكم عقل، موجود محبوب و هر گوهر ارزشمند و دوست داشتني بايد از دستبرد بيگانه دور و محفوظ بماند و گرنه از دست مي رود يا آسيب مي بيند از اين رو زن هم كه در ظاهر، جنس لطيف و در باطن حقيقت شگرفي است داراي محبوبيت و ارزش والايي است كه بايد در صف عفاف و پوشش اسلامي قرار گيرد تا عظمت ارزش و محبوبيت او حفظ و از تماس بيگانه و نگاه او در امان باشد.

وانگهي، آزادي جسمي و رفتارهاي دل خواهانه بايد به اندازه‌اي باشد كه به آزادي روحي و معنوي آسيب نرساند و چون لازمه آزادي بي قيد و شرط و بي بند و باري، اسارت عقل و زندان روح و از ميان رفتن استعدادهاي و توانايي‌هاي والاي انساني زن و ديگر افراد جامعه است، عمل درست و حتمي نخواهد بود و از آنجا كه پوشش كامل و عفاف، زمينه رشد استعدادهاي فطري و آسايش و آرامش روحي و رواني و تكامل زن و افراد جامعه را فراهم مي كند، حق و فضيلت است.

قانون سنخيت

دو اصل روان شناختي در اين باره وجود دارد يكي آن كه سنخيت و شباهت روح و روان ميان دو يا چند نفر علت جذب و كشش آن دو به يكديگر است و ديگري اين كه فقدان سنخيت، سبب نفرت و جدايي است. بر اين اساس زن، محجبه و عفيف، مجذوب مردان عفيف و با ايمان و زن‌هاي غيرمحجبه، مجذوب مردان غيرعفيف يا كم عفت و بي غيرت مي شوند.
 
ميزان كمال بخشي
 
يكي از ملاك هاي حقانيت و فضليت هر عمل و پديده اي تاثير و ضرروت آن در تكامل و سعادت انسان است، و بي ترديد خودنمايي، بي بند و باري و مدهاي رايج آن، نه در حيات طبيعي و نيازهاي واقعي جسمي و بهداشت تن ضرورت دارد و نه در پاسخگويي به نيازهاي روحي و رواني و تكامل بشخ زندگي معنوي مي باشد، بلكه به هر بعد حيات مادي و معنوي آسيب مي رساند و سلامت و بهداشت جسمي، روحي و رواني فرد و جامعه را از بين مي برد.
 
عوامل بي حجابي و بدحجابي

بسياري تصور مي كنند كه در جهان كنوني، پديده بي حجابي در ميادين فعاليت هاي اجتماعي زن، به دنبال پيشرفت و رشد بشر و تمدن نوين به وجود آمده است، ولي اين نظر ساده لوحانه و سطحي با يك بررسي اجمالي، بطلانش كاملا روشن مي شود.

برداشت غلط از آزادي
 
اولين زمينه و عامل براي پديده بي حجابي در ميادين فعاليت هاي اجتماعي زن در دنياي كنوني برداشت و تفسير غلطي است كه از آزادي به عمل آمده است.
 
تفسير غلط از آزادي موجب آن شد كه روابط بين مرد و زن به نحو بي سابقه و نامحدودي باز گذاشته شود و براي اينكه آزادي به اين مفهوم غلط قابل عمل باشد، پديده بي حجابي به زن تحميل شد در حقيقت، بر اساس اين تفسير غلط، به جاي اين كه همين تفسير زن را آزاد كند، زن را در خدمت تمتعات مرد در آورده است.
 
بازتاب تحقير زن

يكي ديگر از عوامل بي حجابي در دنياي غرب، بازتاب تحقير زن و محدوديت مضاعف او در جوامع غربي بوده است. جاي تعجب نيست اگر نظر انديشمندان حتي انديشمندان و فلاسفه غرب تا چندي پيش بر تحقير زن اصرار مي ورزيدند اين تحقير بازتاب تندي داشت كه پديده بي حجابي يكي از بازتاب هاي اين حالت است.
 
نيچه، فيلسوف معروف آلماني مي گويد: زن فقط آراميش بخش مرد و لذت دهنده يك جنگجوست.

شوپن هاور، فيلسوف معروف آلماني مي گويد: زن حيواني با مو هاي بلند و عقل كوتاه است.
 
بالزاك، متفكر و نويسنده معروف فرانسوي مي گويد: يگانه رسالت و افتخار زن آن است كه مي تواند دل مردي را به تپش در آورد.

اين تحقير تاريخي زن در گذشته با محروميت مضاعف زن در دنياي غرب توام شده و پديده بي حجابي را به عنوان يك بازتاب و عكس العمل به دنبال داشته است در حالي كه اسلام براي زن ارزش والايي قائل است.
 
رشد نظام سرمايه داري

رشد نظام سرمايه داري حاكم بر غرب، توام با رقابت هاي اقتصادي در كليه زمينه هاي بهره گيري و استثمار جمعي موجب شد كه زن به عنوان يك وسيله تبليغاتي در تجارت آزاد و در رشد اقتصادي آزاد مورد استفاده قرار گيرد.

تاثير حركت هاي تبليغي
 
قرائن و شواهد مختلف حاكي از اين است كه يكي از ترفندهاي مهم استعمارگران براي نفوذ در كشورهاي اسلامي، ترويج بي بند و باري است.
 
«مستر همفر» جاسوس استعمار انگليس مي گويد: در مسئله بي حجابي زنان بايد كوشش فوق العاده اي به عمل آوريم تا زنان مسلمان به بي حجابي و رها كردن چادر مشتاق شوند.... پس از آن كه حجاب زن با تبليغات وسيع از ميان رفت وظيفه ماموران ماست كه جوانان را به عشق بازي و روابط نامشروع با زنان تشويق كنند و بدين وسيله، فساد را در جوامع اسلامي گسترش دهند. لازم است زنان غير مسلمان كاملا بدون حجاب ظاهر شوند تا زنان مسلمان از آنان تقليد نمايند.

و اما زن مسلمان و با فطرت الهي مي داند پوشش و حجاب عفيفانه پاسخ به ندا و دعوتي است كه زن آن را در عمق جان خود مي شوند و كششي است كه از درون خود به سمت آن گرايش پيدا مي كند و از بي حجابي و بدحجابي و خودنمايي انزجار و تنفر دارد./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار