عامل حمله به مقر انتظامی زنجان در ملارد تهران دستگیر شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۸۵۲۸

عامل حمله به مقر انتظامی زنجان در ملارد تهران دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان ملارد از دستگیری لیدر اغتشاشات و عامل حمله به مقر انتظامی شهر زنجان در ملارد خبر داد.
عامل حمله به مقر انتظامی زنجان در ملارد تهران دستگیر شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ کیانوش نورمحمدی گفت: با پیگیری و رصدهای اطلاعاتی انجام شده توسط مأموران پلیس شهرستان ملارد و سربازان گمنام امام زمان «عج»، عامل اصلی حمله به مقر انتظامی و حوزه علمیه خواهران شهر زنجان در شهرستان ملارد مورد شناسائی قرار گرفته و در عملیات ویژه ای از سوی پلیس دستگیر شد.

وی افزود: برغم رعایت تمامی نکات حفاظتی به منظور عدم شناسائی از سوی متهم، با تلاش شبانه روزی پلیس و سربازان گمنام امام زمان «عج»، لیدر اغتشاشات شهر زنجان در یکی از محلات شهرستان ملارد در عملیاتی ویژه از سوی پلیس دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ملارد تصریح کرد: متهم در بازجویی های پلیس اعتراف کرد در روزهای ۱۸ و ۱۹ دی ماه، اقدامات هنجارشکنانه و آشوبگرانه در شهر زنجان را راهبری می کرد که پس از متواری و مخفی شدن در ملارد، توسط پلیس دستگیر می شود، آتش زدن پرچم ایران اسلامی و تخریب مبلمان شهری از دیگر اقدامات مجرمانه این متهم بوده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار