الگوهاي ازدواج دانشجويي در سازمانها نهادينه مي شود
صادق اکبری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، با اعلام اين مطلب گفت: برنامه ملي ازدواج قانون مصوب مجلس است و در سه بخش برگزار مي شود كه دو بخش اول مربوط به سازمان ملي جوانان و بخش دوم تكاليفي است كه بر عهده دستگاههاي كشور گذاشته شده است.
وی در ادامه با اشاره به اين مطلب كه نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها عضوي از 12 تشكل ستاد ساماندهي طرح ازدواج است، افزود: با همكاري اين نهاد درصدد گسترش الگوهاي ازدواج دانشجويي به ساير سازمانها و نهادها هستيم.
اکبری در ادامه با ارائه آماري از مصوبات ستاد ساماندهي امور جوانان گفت: در شش ماهه اول سال، 77 جلسه در استانهاي مختلف برگزار شد، كه 56 درصد مصوبات آنها مربوط به اوقات فراغت، 24 درصد برنامههاي روز جوان، 8/1 درصد ازدواج جوانان، 28 درصد هويت و بقيه مربوط به ساير موارد مرتبط با امور جوانان استانها بوده است./انتهاي پيام/