راه‌اندازي 13 رشته جديد دكتري در دانشگاه‌هاي كشور
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۰۱۳
مدیرکل دفتر گسترش و برنامه ریزی آموزش عالي خبرداد:

راه‌اندازي 13 رشته جديد دكتري در دانشگاه‌هاي كشور

مدیرکل دفتر گسترش و برنامه ریزی آموزش عالي از راه اندازي 13 رشته تحصيلي جديد مقطع دكتري در دانشگاه هاي كشور خبرداد.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر ابوالفضل حسني گفت: شوراي گسترش و برنامه ريزي آموزش عالي با تاسیس 13رشته تحصیلی مقطع دکتری در دانشگاه ها، تاسیس 5 موسسه آموزش عالی آزاد، ارتقای یک آموزشکده به دانشکده، ایجاد دو دانشکده علوم قرآنی و تشکیل دانشگاه فنی و حرفه ای وابسته به وزارت علوم موافقت كرد.
 
وي تصريح كرد: شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم با ایجاد رشته های مقطع دکتری مدرسی معارف اسلامی با گرایش های انقلاب اسلامی و مبانی نظری اسلام، الهیات و معارف اسلامی گرايش فلسفه و کلام اسلامی در دانشگاه علامه طباطبایی، مدرسی معارف اسلامی با گرایش های تاریخ و تمدن اسلامی و اخلاق اسلامی در دانشگاه پیام نور تهران، فیزیک هسته ای در دانشگاه سیستان و بلوچستان موافقت كرد.
 
مدیرکل دفتر گسترش و برنامه ریزی آموزش عالي تصريح كرد: همچنين اين شورا با تاسيس رشته هاي علوم جانوری گرایش بیوسیستماتیک جانوری در دانشگاه شیراز، شیمی تجزیه در دانشگاه شاهرود، شیمی آلی در دانشگاه خلیج فارس، نانو بیوتکنولوژی در دانشگاه های امام حسین (ع) و اصفهان، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی و مهندسی شیمی در دانشگاه شهید باهنر کرمان، زیست شناسی گرايش ژنتیک مولکولی در دانشگاه سیستان و بلوچستان واحد بین المللی منطقه آزاد چابهار و مهندسی برق گرايش قدرت در دانشگاه کاشان موافقت كرد.
 
وی افزود: همچنین این شورا با تاسیس موسسات آموزش عالی آزاد آریان با زمینه فعالیت زبان انگلیسی و مهندسان با زمینه فعالیت عمران، رایانه و معماری در مشهد، مهرنیکان با زمینه فعالیت زبان انگلیسی و رایانه در رشت، ایکاد با زمینه فعالیت زبان و سحاب با زمینه فعالیت عمران و مدیریت بحران در تهران موافقت كرد.
 
حسني اظهار داشت: این شورا با ارتقای آموزشکده مغان به دانشکده منابع طبیعی و کشاورزی مغان و ایجاد دانشکده علوم قرآنی در دامغان و دولت آباد اصفهان و تشکیل دانشگاه فنی و حرفه ای وابسته به وزارت علوم موافقت قطعی به عمل آورد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار