تلاش دشمن برای ایجاد شکاف؛ راهبرد اقتصادی دولت برای بهبود معیشت/ ۲ هزار میلیارد تومان خسارت به استان/ پروژه‌های عمرانی؛ نویدبخش توسعه در دهه فجر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۰۶۲۵

تلاش دشمن برای ایجاد شکاف؛ راهبرد اقتصادی دولت برای بهبود معیشت/ ۲ هزار میلیارد تومان خسارت به استان/ پروژه‌های عمرانی؛ نویدبخش توسعه در دهه فجر

استاندار ایلام گفت: دشمن در فتنه اخیر به دنبال کشته‌سازی بود وهدف دشمن در این فتنه "کشته‌سازی" و ایجاد تفرقه میان مردم بوده است
تلاش دشمن برای ایجاد شکاف؛ راهبرد اقتصادی دولت برای بهبود معیشت/ ۲ هزار میلیارد تومان خسارت به استان/ پروژه‌های عمرانی؛ نویدبخش توسعه در دهه فجر

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو:احمد کرمی، استاندار ایلام، در مراسم تجلیل از جانبازان کارمند استانداری، ضمن اشاره به خسارات بیش از ۲ هزار میلیارد تومانی فتنه اخیر به استان ایلام، تأکید کرد که هدف دشمن در این فتنه کشته‌سازی و ایجاد تفرقه میان مردم بوده است. وی همچنین به تشریح برنامه‌های اقتصادی دولت و لزوم اصلاح ساختار‌ها برای بهبود معیشت مردم پرداخت.

استاندار ایلام جانبازان، را مصداق آزادگی و خدمت به کشور دانست و گفت: حضور در میان جانبازان که با خون خود از میهن دفاع کردند، افتخاری بزرگ است.

وی فتنه اخیر را تلاشی از سوی دشمن برای ایجاد فاصله میان مردم توصیف کرد و افزود: فهم فتنه گری دشمن بسیار آسان‌تر از گذشته شده است.

کرمی با اشاره به مسائل اقتصادی، بخشی از مشکلات را ناشی از تحریم‌ها و بخشی دیگر را ناشی از تصمیم‌گیری‌های اقتصادی دانست و بر ضرورت اجرای طرح اصلاح ساختاری و ارزی کشور تأکید کرد.

وی اظهار داشت: دولت چهاردهم صرفاً به دنبال محبوبیت نیست و اجرای طرح اصلاح ساختاری، نتیجه‌اش در آینده مشخص خواهد شد.

یارانه ۱ میلیونی؛ گامی در جهت هدفمندسازی یارانه‌ها

استاندار ایلام به اختصاص سالانه ۱۰ میلیارد دلار برای یارانه و کالا‌های استراتژیک اشاره کرد و گفت: این میزان یارانه هدفمند مصرف نمی‌شود.

وی برنامه دولت را پرداخت ماهیانه ۱ میلیون تومان یارانه به ازای هر نفر و بهبود کیفیت کالا‌ها در ماه‌های آتی عنوان کرد.

کرمی همچنین از طرح‌های کالابرگ الکترونیکی متغیر و ثابت خبر داد و افزود: در ایلام ماهی ۶۰۲ میلیارد تومان به مردم پرداخت می‌شود که سالیانه ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است؛ این مبلغ دو برابر کل اعتبارات عمرانی کشور است.

وی طرح اصلاح ساختار اقتصادی کشور را حرکتی حاکمیتی با هدف بهبود معیشت مردم و ثبات قیمت‌ها دانست و تأکید کرد: "تلاش دولت بر حمایت از مردم و جلوگیری از آسیب به عامه مردم است.

استاندار ایلام در پایان به برخی از پروژه‌های عمرانی که در ایام دهه فجر به بهره‌برداری خواهند رسید اشاره کرد و گفت: بهره‌برداری از دو میدان نفتی چنگوله و آذر تکمیل ایستگاه تقویت فشاری دهلران با ۱۲۵ میلیون دلار و بخشی از سامانه گرمسیری از جمله این پروژه‌ها هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار