حمایت ۵ همتی دولت از تولید کنندگان مازندرانی

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران گفت: با توجه به وضعیت ارز ترجیحی و تاثیر آن بر نقدینگی، هماهنگی و پرداخت پنج همتی به تولیدکنندگان استان در قالب تسهیلات صورت گرفته است.
مهدی یونسی رستمی اظهار کرد: با توجه به وضعیت ارز ترجیحی و تاثیر آن بر نقدینگی، هماهنگیهایی با دولت صورت گرفته است. ما قبل از تصویب هفت همتی که دولت برای تولیدکنندگان در نظر گرفته بود، پنج همت را در مازندران توزیع کردیم و این روند ادامه دارد.
استاندار مازندران در این نشست که باحضور کارآفرینان و فعالان اقتصادی برگزار شد، بر رفع موانع تولید و حمایت از بخش خصوصی تاکید کرد.
وی گفت: در این جلسه کارخانهداران مشکلات خود را به طور مستقیم مطرح کردند. تا جایی که توانستیم به این مشکلات رسیدگی کردیم و همچنان در این زمینه تلاش میکنیم.
مقام عالی دولت در مازندران با اشاره به حمایتهای پنج همتی به کارخانهداران استان این اقدام را اولین تجربه دولت در سطح کشور دانست و اظهار کرد: تولیدکنندگان ما از این اقدام بسیار راضی هستند و ما نیز از هیچ تلاشی برای حمایت از آنها دریغ نخواهیم کرد.
استاندار مازندران همچنین در مورد مسائل مربوط به حمایت بانکی گفت: برخی مشکلاتی در این زمینه وجود داشت که دستورات لازم جهت رفع آنها صادر شده است.
مازندران با ۲۲ شهرستان، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی دارد که حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند.
از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.