۲۸۵ برنامه هنری، مفاهیم انقلاب را در گلستان ترویج می کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۱۵۵۰

۲۸۵ برنامه هنری، مفاهیم انقلاب را در گلستان ترویج می کنند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: ۲۸۵ برنامه هنری و فرهنگی دهه فجر در گلستان با تأکید بر ماندگاری مفاهیم انقلاب از طریق زبان هنر اجرایی می شود.
۲۸۵ برنامه هنری، مفاهیم انقلاب را در گلستان ترویج می کنند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد گلچین ،رئیس کمیته هنری وهنرمندان ستاد دهه فجر گلستان در نشست خبری دهه فجر اظهار کرد: انتقال مفاهیم انقلاب به نسل‌ها تنها بازبان هنر ماندگار و اثرگذار خواهد بود وی افزود انقلاب ما ذاتاً یک انقلاب فرهنگی است و انتقال ارزش‌ها آرمان‌ها و مفاهیم آن نیازمند بهره‌گیری مستمر از زبان هنر است زبانی که همواره توانسته روایت‌گر حقیقت پایداری و هویت ملت ایران باشد .

وی دهه فجر را صحنه‌ای برای نمایش امید استقامت همبستگی و وحدت مردم ایران اسلامی دانست و افزود : هنر این ظرفیت را دارد که حرکت رو به تعالی ملت ایران را به تصویر بکشد و تمدن‌سازی و تاریخ‌سازی این سرزمین را برای نسل‌های آینده ماندگار کند از دفاع مقدس گرفته تا حوادث و بزنگاه‌های تاریخی این هنر بوده که روایت صادقانه را به جامعه منتقل کرده است.

 گلچین با تقدیر از نقش رسانه‌ها خبرنگاران و روزنامه‌نگاران اظهار کرد روایتگری واقعی تنها محدود به قالب‌های هنری نیست و اهالی رسانه نیز با هنر روایت سهم مهمی در انتقال حقیقت و تقویت همدلی اجتماعی داشته‌اند.

 رئیس کمیته هنری ستاد دهه فجر گلستان بر مردمی‌سازی هنر تأکید کرد و گفت هنر یک محفل همدلی است و می‌تواند نقش مؤثری در تقویت همبستگی اجتماعی ایفا کند به همین دلیل همواره بر حضور هنرمندان در متن جامعه و هم‌سویی آنان با مردم تأکید داریم

وی از تدارک گسترده برنامه‌های دهه فجر در استان خبر داد و گفت امسال با همکاری دستگاه‌های فرهنگی و هنری مجموعاً ۲۸۵ برنامه هنری و فرهنگی در قالب ۱۱ عنوان محوری برای مردم استان گلستان برنامه‌ریزی شده است.

 به گفته گلچین این برنامه‌ها شامل ۲۳ جشنواره ۱۴ نمایشگاه ۱۲ مسابقه علمی هنری و ورزشی ۲۴ ویژه‌برنامه و کارگاه آموزشی ۲۵ برنامه هنری و نمایشی ۲۵ نشست خبری و تبیینی ۵۱ دیدار و آیین تجلیل ۲۵ پویش و فعالیت اجتماعی برنامه‌های قرآنی و مذهبی همزمان با ماه مبارک رمضان و همچنین ۱۸ جشنواره فرهنگی‌هنری مدارس است.

 وی افزود: از مجموع این برنامه‌ها ۵۱ برنامه توسط رسانه ملی مرکز گلستان اجرا می‌شود که نقش مهمی در انتقال شادی و نشاط به خانه‌های مردم استان دارد.

 رئیس کمیته هنری دهه فجر گلستان به توزیع شهرستانی برنامه‌ها اشاره کرد و گفت این برنامه‌ها در سراسر استان و در شهرستان‌هایی از جمله گرگان گنبدکاووس بندرترکمن آق‌قلا رامیان کلاله مینودشت گالیکش مراوه‌تپه علی‌آبادکتول آزادشهر گمیشان و بندرگز برگزار خواهد شد .

گلچین با اشاره به برگزاری جشنواره‌های ملی فجر همچون جشنواره فیلم موسیقی و هنرهای تجسمی فجر تأکید کرد و گفت تلاش ما این است که با خلق آثار فاخر ماندگار و امیدبخش نقش مؤثری در تقویت نشاط اجتماعی بالندگی فرهنگی و همبستگی ملی ایفا کنیم

پربازدیدترین آخرین اخبار