نیروی انتظامی توجه بیش‌تری به وضعیت حجاب رانندگان در سطح شهرها کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۱۷۲
دبیر ستاد احیاي امر به معروف استان اصفهان:

نیروی انتظامی توجه بیش‌تری به وضعیت حجاب رانندگان در سطح شهرها کند

دبیر ستاد احیاي امر به معروف استان اصفهان ضمن ابراز ناخرسندی از وضع حجاب رانندگان در سطح شهرها خواستار توجه بیش‌تر مردم و نیروی انتظامی به این موضوع شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، حجت الاسلام محمدحسین فقیهی صبح امروز در دیدار با جمعی از مسئولان نیروی انتظامی استان ضمن اشاره به اهمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر بیان داشت: این فریضه باید در تمام مراحل زندگی چه در عرصه خانواده و چه در عرصه اجتماع به نحو احسن در سر لوحه کارهای مردم قرار گیرد.
 
وی افزود: معروفي بالاتر از حاكميت اسلام با محوریت ولی فقیه و منكري بالاتر از حاكميت طاغوت نیست، بنابراين امام راحل (ره) بزرگ ترين آمر به معروف و ناهي از منكر بوده، و انقلاب اسلامي ايران ريشه در اين دو فريضه مهم دارد.
 
دبیر ستاد احیاي امر به معروف استان اصفهان ضمن مثبت ارزیابی كردن رعایت حجاب و پوشش اسلامی توسط خواهران چه در اجتماع و چه در ارگان های دولتی و خصوصی خاطرنشان كرد: تا كنون جلسات متعددي پيرامون ارائه راهكارهايي در زمينه برخورد با ناهنجاري بدحجابي و بد پوششي در ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر با نیروی انتظامی برگزار شده، كه نتايج خوب و مثبتی نيز بدنبال داشته است.
 
فقیهی در ادامه ضمن اشاره به برخورد نیروی انتظامی با اعمالی همچون نبستن کمربند ایمنی و استعمال دخانیات در اماکن عمومی و جزای نقدی و غیر نقدی برای این موارد افزود: متاسفانه در مورد جرائم مشهود و علنی که صراحتا در قانون از آن به عنوان جرم و فعل حرام یاد شده است و مشمول حد و شلاق نیز می گردد، هیچ سخنی به زبان آورده نمی شود و هیچ مجازاتی برای عاملان آن در نظر گرفته نمی شود.
 
وي با بيان اينكه انتظارات بحق و درست مردم عزیز استان بیش از حد زیاد است، تاكيد كرد: انتظار ما از آحاد مردم اصفهان این است که بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند: تذکر را شروع کنید تا اثرش را بیابید، به این وظیفه شرعی خود عمل كنند تا در جامعه شاهد جامعه ای دینی و در شان جمهوری اسلامی ایران باشیم.
 
دبیر ستاد احیاي امر به معروف استان اصفهان در ادامه از وضع حجاب در ترمینال ها و فرودگاه ها و ایستگاه های قطار و همچنین از وضع حجاب رانندگان در سطح شهر ابراز ناخرسندی كرد و خواستار توجهات بیشتر نیروی انتظامی و آحاد مردم در این خصوص شد.
 
فقیهی در پایان ضمن حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر تصريح كرد: جلوگیری از علائم مشهود در سطح جامعه وظیفه ای شرعی است و همان طور که می دانیم ضابطین در جرم مشهود، هیچ حکمی از مراجع قضایی لازم ندارند و حق بازداشت تا 24 ساعت را نیز دارند و مردم از نیروی انتظامی و ستاد احیاي امر به معروف انتظار بیشتری دارند.
 
مهرانفر، معاون سازمان های اجرایی ستاد احیاي امر به معروف استان و رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح نیز در پایان این نشست از اقدامات و زحمات نیروی انتظامی تقدیر و تشکر کرد و گفت: وظیفه نیروی انتظامی حفظ امنیت و کمرنگ كردن گناه در سطح جامعه است و انتظار ما تقویت و استمرار این حمایت است./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار