واگذاری ۹۸۰۰ فقره انشعاب آب و فاضلاب در اردبیل
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۲۰۱۷

واگذاری ۹۸۰۰ فقره انشعاب آب و فاضلاب در اردبیل

سرپرست مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل، از واگذاری ۹۸۰۰ فقره انشعاب آب و فاضلاب به مردم استان در ۱۰ ماهه سال جاری خبر داد.

واگذاری ۹۸۰۰ فقره انشعاب آب و فاضلاب در اردبیل

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، مهدی مرادجو سرپرست مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل اظهار کرد: ۹۸۰۰ فقره انشعاب آب وفاضلاب در طول ۱۰ ماه گذشته واگذار شده است که از این تعداد، ۳۲۵۸ فقره انشعاب فاضلاب شهری، ۴۵۹۲ فقره انشعاب آب شهری است.
وی افزود: در مناطق روستایی نیز ۱۹۰۵ فقره انشعاب واگذار شده است که این اقدامات در راستای توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای خدمات شرکت آب و فاضلاب به شهروندان صورت گرفته است.

سرپرست مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان گفت: اتصال به شبکه‌های فاضلاب و واگذاری انشعابات، نقش حیاتی و در ارتقاء کیفیت زندگی و بهداشتی خانواده‌ها ایفا می‌کند.

مرادجو با اشاره اهمیت واگذاری انشعاب فاضلاب تصریح کرد: دفع بهداشتی فاضلاب، مهمترین دستاورد اتصال به شبکه فاضلاب، جمع‌آوری و انتقال ایمن فاضلاب خانگی، تجاری و صنعتی است؛ این امر مانع از نشت فاضلاب به محیط اطراف، آلودگی منابع آب آشامیدنی (مانند چاه‌ها و قنات‌ها) و گسترش عوامل بیماری‌زا می‌شود.

وی بیان کرد: هر انشعاب فاضلابی که واگذار و مورد استفاده قرار می‌گیرد، نه تنها خدمتی به خانوار‌ها است، بلکه سرمایه‌گذاری مهمی برای ارتقاء سلامت عمومی، حفاظت از محیط زیست و مدیریت بهینه منابع ارزشمند آب در استان اردبیل محسوب می‌شود.

سرپرست مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان بیان کرد: آیندگان نیز از این آب شرب، سالم و بهداشتی سهمی دارند در این شرایط مدیریت مصرف بیش از هر زمانی ضروری است، طرح‌های اضطراری تأمین آب نیز در استان در دست اجرا است و امیدواریم با همراهی شهروندان بیش از بیش از این نعمت خدادای مواظبت کنیم تا نسل‌های بعدی نیز بتوانند در آینده استفاده کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار