کد خبر:۱۳۶۲۶۵
معاون شهرداري اصفهان:
پژوهش در شهرداري زمينه ساز ارتقاي خدمات مديريت شهری است
معاون برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات شهرداري اصفهان با بيان اينكه شهر به عنوان یک پدیده پیچیده نیاز به شناخت و اخذ تصمیمات صحیح دارد، گفت: پژوهش در شهرداري ها مي تواند باعث ارتقاي كمي و كيفي خدمات مديريت شهري شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، ابوالقاسم گلستان نژاد صبح امروز در نمایشگاه آثار پژوهشی شهری با اشاره به جایگاه والای پژوهش در شهرداری و مدیریت شهری اظهار داشت: وجود نهادهاي پژوهشي مي تواند راه و مسير رسیدن به اهداف را براي مديران بهتر و مساعدتر کند.
معاون برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات شهرداري اصفهان تاکید کرد: شهر پدیده پیچیدهای است و همه پدیدههای پیچیده نیاز به شناخت و اخذ تصمیمات صحیح دارند، بنابراین پژوهش در شهرداري ها مي تواند باعث ارتقاي كمي و كيفي خدمات مديريت شهري شود.
گلستان نژاد در ادامه بیان داشت: در کشور ما سهم بودجه پژوهش حدود 05/0 درصد توليد ناخالص داخلي است، و شايد يكي از مهمترين دلايل این امر، ضعف کاربرد نتايج مطالعات و پژوهش براي دستگاههاي اجرايي و افزايش شكاف ميان دانشگاه ها و مراكز پژوهشي با دستگاههاي اجرايي باشد.
وي همچنین پژوهش را یکی از اساسیترین نیازها برای نیل به پیشرفت و تعالی همه جانبه یک کشور دانست و گفت: قدرت و استقلال هر کشوری بر پژوهش و تولید علم استوار است.
معاون برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات شهرداري اصفهان در ادامه گفت: متولي امور پژوهشي در شهرداري اصفهان؛ معاونت برنامه ریزی پژوهش و فناوری اطلاعات می باشد و اين معاونت پلي بين محققين، پژوهشگران شهري و مديريت شهري ايجاد مي كند.
رئیس جشنواره آثار پژوهشی یادآور شد: معاونت برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات در چارچوب وظایف سازمانی خود با توجه به اعتقادی که در بکارگیری پژوهش و آینده سازی شهر دارد؛ از طرح هاي پژوهشي كاربردي، پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری، طرحهای نظرسنجی و افکارسنجی مرتبط با حوزه هاي مختلف مديريت شهري حمايت مي کند.
وی با اشاره به برگزاري دومين جشنوارۀ آثار پژوهشی شهری با موضوع شهر و شهرداری اصفهان، گفت: در مرحله اول برگزاری این جشنواره ۲۴۴ اثر دریافت شده است. و در مرحله دوم جشنواره 187 اثر تأیید و در مرحله آخر ۱۲۳ اثر شامل ۳۱ پایان نامه، ۶۴ مقاله، ۱۷ طرح و گزارش و ۱۱ کتاب برای ارسال به مرحله داوری انتخاب شد.
رئیس جشنواره آثار پژوهشی شهری در پایان خاطر نشان كرد: در نهایت بر مبنای داوری های به عمل آمده؛ کمیته تلفیق آثار برتر را به منظور انتخاب نهایی مورد ارزیابی قرار داد و در مجموع ۱۶ اثر شامل ۹ مقاله، ۴ پایان نامه، ۲ طرح و ۱ کتاب به عنوان آثار برگزیده نهایی انتخاب شدند.
لازم به ذکر است، مراسم اختتاميه دومين جشنواره آثار پژوهشي شهري با عنوان شهر و شهرداري اصفهان در آستانه ميلاد امام زمان (ع)، فردا 23 تير ماه در كتابخانه مركزي شهرداري اصفهان برگزار مي شود./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰