اعزام بیش از ۶ هزار زائر قزوینی به مسجد جمکران در نیمه شعبان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۳۴۷۶

اعزام بیش از ۶ هزار زائر قزوینی به مسجد جمکران در نیمه شعبان

مدیر هیئت رزمندگان اسلام استان قزوین از اعزام بیش از ۶ هزار زائر با ۱۱۴ دستگاه اتوبوس و خودروهای شخصی به مسجد مقدس جمکران خبر داد.

اعزام بیش از ۶ هزار زائر قزوینی به مسجد جمکران در نیمه شعبان

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، مهدی کاظمی مدیر هیئت رزمندگان اسلام استان قزوین از اعزام بیش از ۶ هزار زائر قزوینی و برگزاری آیین بیعت بزرگ مردم استان قزوین در مسجد مقدس جمکران خبر داد.

مهدی کاظمی  با تشریح برنامه‌های اعزام زائران قزوینی به مسجد مقدس جمکران در نیمه شعبان اظهار کرد: حرکت کاروان‌های اعزامی صبح فردا یکشنبه رأس ساعت ۸ از فلکه دوم کوثر قزوین انجام می‌شود و علاوه بر ۱۱۴ دستگاه اتوبوس، تعدادی خودروی شخصی نیز در این اعزام مشارکت دارند.


وی افزود: زائران پس از عزیمت به قم، زیارت حرم مطهر حضرت معصومه (س) را به صورت اختیاری در برنامه خواهند داشت و استقبال رسمی هیئت رزمندگان اسلام استان قزوین رأس ساعت ۱۶ در مسجد مقدس جمکران با حضور خادمین این مسجد برگزار می‌شود.


مدیر هیئت رزمندگان اسلام استان قزوین ادامه داد: پس از آیین استقبال، برنامه تنفس کوتاه و سپس اقامه نماز مغرب و عشا در شبستان بقیع مسجد جمکران به امامت آیت‌الله مظفری برگزار خواهد شد و در ادامه، برنامه‌های متنوع فرهنگی شامل سخنرانی، مولودی‌خوانی و اجرای برنامه‌های مناسبتی پیش‌بینی شده است.


کاظمی با اشاره به برنامه‌های جانبی این مراسم گفت: همزمان با اجرای برنامه‌ها، فعالیت مهد کودک حرم و همچنین خدمت‌رسانی دو موکب توسط هیئت رزمندگان اسلام استان قزوین انجام خواهد شد و مراسم رأس ساعت ۲۰ به پایان می‌رسد.


وی با اشاره به افزایش تعداد شرکت‌کنندگان خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی برنامه‌ها و برپایی موکب‌ها، شماره کارت ستاد مردمی نیمه شعبان برای دریافت نذورات و هدایای مردمی جهت برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم اعلام شده است.


مدیر هیئت رزمندگان اسلام استان قزوین درباره برآورد جمعیت شرکت‌کنندگان گفت: با احتساب ۱۱۴ دستگاه اتوبوس از سراسر استان قزوین و حدود ۲۰۰ خودروی شخصی و همچنین حضور مردم قزوینی ساکن قم، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۶ هزار نفر در این مراسم شرکت کنند.


کاظمی در پایان عنوان برنامه را «بیعت بزرگ مردم استان قزوین با مهدی جان ایران در مسجد مقدس جمکران» اعلام کرد و گفت: این مراسم با شعار محوری «مهدی جان ایران» که شعار اصلی امسال نیمه شعبان است، برگزار می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار