افتتاح ۵۱ طرح کشاورزی همدان با ۵۱۹۷ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در دهه‌ی فجر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۴۰۱۲

افتتاح ۵۱ طرح کشاورزی همدان با ۵۱۹۷ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در دهه‌ی فجر

رییس سازمان جهادکشاورزی همدان از آمادگی ۵۱ طرح کشاورزی با سرمایه‌گذاری ۵۱۹۷ میلیارد ریال برای افتتاح در دهه فجر خبر داد و گفت: این طرح‌ها که در حوزه‌های گلخانه‌ای، آب و خاک، دامداری و صنایع تبدیلی اجرا شده‌اند، برای ۲۶۰۰ نفر اشتغال‌زایی می‌کنند

افتتاح ۵۱ طرح کشاورزی همدان با ۵۱۹۷ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در دهه‌ی فجر

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا بهراملو رییس سازمان جهادکشاورزی همدان گفت: همزمان با دهه فجر، پنج هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در قالب ۵۱ طرح کشاورزی آماده بهره برداری است که در این ایام افتتاح می شود.

رضا بهراملو افزود: با بهره برداری از این طرح‌ها، زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم برای ۲ هزار و ۶۰۰ نفر فراهم می شود.


وی خاطرنشان کرد: این طرح‌ها در بخش‌های مختلف کشاورزی احداث و آماده بهره‌برداری شده‌اند و از مجموع طرح‌های یادشده، ۹ طرح در حوزه باغبانی و گلخانه‌ها، ۱۷ طرح در بخش آب و خاک، هشت طرح در زمینه دامداری، سه طرح پرورش طیور، ۲ طرح صنایع کشاورزی و تبدیلی، یک طرح شیلات، سه طرح منابع طبیعی و هشت طرح در امور عشایر اجرا شده است.


رییس سازمان جهادکشاورزی همدان تحقق این طرح‌ها را نتیجه همکاری نزدیک دستگاه‌های اجرایی، سرمایه‌گذاران و کشاورزان دانست و تأکید کرد: اجرای پروژه‌های متعدد در حوزه‌های مختلف کشاورزی علاوه بر تقویت تولید، به رونق صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات و حل بخشی از چالش‌های اشتغال استان کمک می‌کند.


وی ادامه داد: با افتتاح این طرح‌ها همزمان با ایام دهه فجر، بخش کشاورزی همدان وارد مرحله‌ای تازه از توسعه زیرساختی و بهره‌وری می شود؛ مرحله‌ای که نویدبخش آینده‌ای روشن برای تولید و اقتصاد روستایی استان خواهد بود.


بهراملو ادامه داد: استان همدان با برخورداری از حدود یک میلیون هکتار اراضی کشاورزی شامل اراضی زراعی، باغی، مرتعی و منابع طبیعی یکی از استان‌های مهم و اثرگذار کشور در حوزه تولیدات کشاورزی محسوب و سالانه به طور متوسط حدود پنج میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در این استان تولید می‌شود که سهم قابل توجهی در امنیت غذایی کشور دارد.


وی اضافه کرد: در بخش زراعت، همدان با تولید سالانه حدود یک میلیون تن سیب‌زمینی، جایگاه نخست کشور را به خود اختصاص داده و به‌عنوان قطب تولید این محصول راهبردی شناخته می‌شود.


رییس سازمان جهادکشاورزی همدان با بیان اینکه همدان در تولید سیر نیز جزو استان‌های پیشرو کشور است، گفت: در بخش باغبانی، تولید سالانه بیش از ۸۰۰ هزار تن محصولات باغی شامل انگور، سیب، گردو، آلو و سیر انجام می‌شود.


وی ادامه داد: با وجود این حجم از تولید، حدود ۵۰ درصد محصولات کشاورزی استان نیازمند توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی هستند و در حال حاضر ۴۸۵ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت فرآوری حدود چهار میلیون تن محصول در استان فعال بوده و بیش از ۲۵۰ واحد دیگر نیز در دست احداث است که تکمیل آن‌ها می‌تواند نقش مهمی در کاهش خام‌فروشی، افزایش ارزش افزوده و ایجاد اشتغال پایدار ایفا کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار