انطباق ۸۸ درصدی صنایع البرز با استاندارد‌های مصرف انرژی / جریمه در انتظار واحد‌های صنعتی متخلف
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۴۱۱۲
در گفت‌و‌گو با SNNTV؛

انطباق ۸۸ درصدی صنایع البرز با استاندارد‌های مصرف انرژی / جریمه در انتظار واحد‌های صنعتی متخلف

مدیرکل استاندارد استان البرز با اشاره به انجام ۸۱ مورد بازرسی از صنایع انرژی‌بر استان، از شناسایی واحد‌های غیرمنطبق و معرفی آنها به مراجع ذی‌صلاح خبر داد و بر لزوم ایجاد واحد مدیریت انرژی در صنایع بزرگ برای رفع ناترازی‌های کشور تأکید کرد.

انطباق ۸۸ درصدی صنایع البرز با استاندارد‌های مصرف انرژی / جریمه در انتظار واحد‌های صنعتی متخلف

مسعود جوادی مدیرکل استاندارد استان البرز در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با تبریک آغاز دهه فجر و تشریح عملکرد این اداره‌کل در سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: طبق قانون اصلاح الگوی مصرف، تمامی مصرف‌کنندگان بزرگ انرژی با مصرف سوخت بیش از ۵ میلیون مترمکعب یا تقاضای برق بیش از یک مگاوات، موظف به انجام ممیزی انرژی و بهینه‌سازی فرآیند‌های تولید خود هستند.

جوادی با بیان اینکه قانون‌گذار برای واحد‌های متخلف جریمه‌های نقدی پیش‌بینی کرده است، افزود: اگرچه طبق ماده ۲۶ قانون، ابزار‌های بازدارنده وجود دارد، اما رعایت دقیق الزامات استاندارد بدون فرهنگ‌سازی صحیح و آگاهی صنایع از مزایای بهینه‌سازی غیرممکن خواهد بود.

مدیرکل استاندارد البرز به آمار بازرسی‌های فنی اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، فرآیند‌های ۸۱ واحد صنعتی انرژی‌بر مورد پایش قرار گرفته که خوشبختانه ۸۸ درصد آنها با استاندارد‌های معیار مصرف انرژی منطبق بوده‌اند.

وی ادامه داد: در بخش دولتی نیز ۱۱۴ مورد بازرسی از موتورخانه‌ها انجام شده که ۷۷ درصد آنها نمره قبولی استاندارد را دریافت کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: تمامی واحد‌های فعال در حوزه‌های نفت، نیرو، معدن، کشاورزی و صنایع غذایی ملزم به رعایت آیین‌نامه‌های اجرایی استاندارد‌های انرژی هستند و اداره‌کل استاندارد البرز با هدف پایداری شبکه انرژی کشور، نظارت بر این بخش را با جدیت ادامه خواهد داد.

پربازدیدترین آخرین اخبار