کد خبر:۱۳۶۴۷۹
طرح ويژه نظارتي مصالح ساختماني آغاز شد
طرح ويژه نظارتي مصالح ساختماني به مدت 2 هفته از شنبه 25 تيرماه در سراسر كشور آغاز شد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از شبكه اطلاع رساني توليد و تجارت ايران (شاتا)، در اين طرح كه قرار است به مدت 2 هفته برگزار شود ،سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليد كنندگان به دليل ضرورت جلوگيري از تضييع حقوق مصرف كننده با هر گونه اختفاء،امتناع از عرضه سيمان و اخلال در عرضه اعم از توليد و توزيع برخورد مي كند .
مديركل دفتر نظارت بر كالاهاي فلزي و معدني سازمان حمايت مصرف كنندگان وتوليد كنندگان پيشتر گفته بود با توجه به فرارسيدن فصل ساخت و ساز، افزايش تقاضا و به منظور و نظارت بر عملكرد صحيح بر بازار ضرورت دارد كليه واحدهاي توليدي و توزيعي نسبت به عرضه به موقع و جلوگيري از انباشت كالا اهتمام ويژه داشته باشند.
«شهرام ميرآجورلو» با بيان اينكه، خرداد ماه گذشته اخلالي در روند عرضه از سوي واحدهاي توليدي صورت گرفت افزود: عوامل سود جو اقدام به جمع آوري سيمان به جهت انتفاع از تغييرات اقدام نمودند و روند قيمت بازار آزاد سيمان (مصرف كننده ) دچار روند صعودي شده بود كه با اصلاح روند تشديد گرديد.
وي يادآور شد: افزايش قيمت سيمان طي مصوبه كميته ماد يك طرح جامع سيمان و اصلاح قيمت سيمان فله اي تيپ يك به عنوان نرخ پايه سيمان براي مصرف كننده تا رقم 74 هزار تومان به ازاي هر تن فله تعيين شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰