کد خبر:۱۳۶۴۹۴
رئیس دانشگاه اصفهان:
تمدن سازی یک ملت تنها با دستیابی به دانش و بینش صورت میپذیرد
رئیس دانشگاه اصفهان با بیان این که استراتژی تمدن سازی از طریق لشگر کشی و حمله نظامی میسر نیست گفت: تمدن سازی یک ملت تنها با دستیابی به دانش و بینش صورت می پذیرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، محمد حسین رامشت صبح امروز در مراسم افتتاحیه طرح ولایت استان اصفهان که در تالار پیامبر اعظم (ص) دانشگاه اين استان برگزار شد، اظهار داشت: در طول تاریخ و پس از ورود اسلام به ایران، همواره انسان هایی بوده اند که با گسترش تفکر نبوی به جریان سازی می پرداختند؛ حکیم ابوالقاسم فردوسی از افرادی بود که با استفاده از قدرت بیان و شعر توانست نام و یاد امام علی (ع) را زنده کند.
وی در ادامه از خواجه نصیر الدین طوسی نام برد و گفت: او در دوران حکومت مغولان توانست به مقام صدارت و وزارت دست یابد و از این طریق به ترویج تشیع بپردازد.
رئیس دانشگاه اصفهان با اشاره به اقدامات شیخ بهایی در دوران صفویه بیان داشت: در این دوران ما شاهد آبادانی ایران در تمام ابعاد هستیم، به گونه ای که در زمینه های مختلف فقه، هنر، معماری و فلسفه سبک های اسلامی ایجاد کرد و افراد فرهیخته ای را پرورش داد.
وی همچنین تاکید کرد: در دوران معاصر، امام خمینی (ره) با پیروزی انقلاب اسلامی نه تنها حکومت سیاسی را تغییر داد بلکه بذر تمدن اسلامی و حب اهل بیت (ع) را در دل ها کاشت.
وی یادآور شد: تمدن سازی با استراتژی لشگرکشی و حمله نظامی به دیگر کشورها میسر نیست و ما تنها از طریق کسب دانش و بینش در تمامی عرصه ها می توانیم تمدن ساز شویم.
رئیس دانشگاه اصفهان در پایان از دانشجویان خواست با تحصیل علم و تهذیب نفس در برپایی تمدن اسلامی سهم خود را به نحو شایسته و در خور ایفا کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰